|
Hurtownie niemieckiej chemii gospodarczej |
Hurtownie niemieckiej chemii gospodarczej
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Szukam dostawców niemieckiej chemii gospodarczej (proszki do prania, itp.). Będę wdzięczny za wszlekie informacje.
Mam pytanie. Zajmujesz sie handlem chemi z niemiec? Ja kupuje w marketach i niestety w malych ilosciach a chcialbym gdzies w hurtownich.
szukam dostawcow chemi gospodarczej niemieckiej proszki plyny itp. moj numer gg. 11215482 numer tel.668771220
Witam, szukam dostawców niemieckiej chemii gospodarczej, albo adresów hurtowni w Niemczech
prosze o info na gg 2230222 lub na pw
Ponawiam prośbe:..
Witam, szukam dostawców niemieckiej chemii gospodarczej, albo adresów hurtowni w Niemczech prosze o info na gg 2230222 lub na pw
Szukam dostawców chemii niemieckiej, mój numer to 603860410, pozdrawiam
Witam, szukam dostawców niemieckiej chemii gospodarczej, albo adresów hurtowni w Niemczech
prosze o info na gg 1122330
Szukam dostawców (ceny hurtowe) oryginalnej niemieckiej chemii lub adresów hurtowni w Niemczech. Proszę o kontakt: Asia 517-310-371
Mogę załatwić w dobrej cenie.
Proszki do prania 9kg Original Plus Power Wash Onyx Pasjon Golg 5kg,3kg,600g Płyny do naczyń,mleczka do czyszczenia,plyny do dywanów itd.
Prosze o ofertę na prób lub email
Szukamy odbiorców chemii importowanej - najnizsze ceny. W ofercie artykuły produkowane na rynek niemiecki. Oferujemy Proszki i żele do prania, płyny do płukania, płyny do naczyń, WC, podłóg dywanów, odplamiacze, wybielacze i wiele innych. Nasza firma zajmuje się sprzedażą hurtową na terenie całego kraju.
Proszę wysłać zapytanie na priv z adresem mailowym a otrzymają państwo wiadomość zwrotną z ofertą wraz z cennikiem dostępnych artykułów. Lorentz tel. 511 709 728
Sprawdź również podobne tematy:
- Hurtownie kosmetyków i chemii gospodarczej
- Pytanie do znawców chemii niemieckiej - Dostawców hurtowych chemii niemieckiej - Sprzedam dużą ilość art.chemii niemieckiej - Hurtownia chemii niemieckiej nawiąże współpracę - SZUKAM dostawców CHEMII NIEMIECKIEJ i WYCIERACZEK SAMOCHOD. - Sprzedaż niemieckiej chemi gospodarczej - Producent chemii gospodarczej - Hurtownie chemii i papierosów Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|