Witam,
poszukuje odzieży hurtowo sciaganej z Włoch po DOBRYCH CENACH , markowe i mniej markowe torebki buty paski ubrania...
Prosze o kontakt.
Pozdrawiam
Sylwia
|
Hurtownie odzieżowe we włoszech - strona 7 |
Hurtownie odzieżowe we włoszechBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam,
poszukuje odzieży hurtowo sciaganej z Włoch po DOBRYCH CENACH , markowe i mniej markowe torebki buty paski ubrania... Prosze o kontakt. Pozdrawiam Sylwia
Mam ,że tak powiem kilkanaście miejsc we Włoszech jak i Francji z hurtowniami odzieżowymi,obuwniczymi jak i z biżuterią ozdobną. Ceny za kurtki 6euro tuniki po 2 euro cała gama odzieży to jest tylko przykłady cen. Chętnie wystawię parę miejsc lub nawiążę współpracę. Adresy wizytówki jak i strony. Pozdrawiam
POSZUKUJE KONTAKTU DO SZWALNI / PRODUCENTÓW ODZIEZY Z WLOCH Z METKAMI MADE IN ITALY LUB TEZ HURTOWNI. PROSZE O KONTAKT
Witam
W najbliższym czasie wybieram się po odzież do Prato. Jeśli ktoś chciałby zabrać się razem ze mną to zapraszam na priv.
Witam!
Chciałabym importować dobry i oczywiscie tani towar z Włoch :) Dopiero pełzam w tej dziedzinie wieć wybieram sie do Prato pozwiedzać - chętnie nawiążę współpracę
podaj maila chętnie sie dołączę
WITAM WSZYSTKICH !
W ZESZŁYM ROKU BYŁAM W PRATO WE WŁOSZECH - BYŁAM BARDZO ZADOWOLONA Z TOWARU. W TYM ROKU CHCĘ KUPIĆ KURTKI SKAJ. CZY KTOŚ MOŻE MI UDZIELIĆ INFORMACJI CZY W TEJ SPRAWIE WYBRAĆ SIĘ DO WŁOCH CZY DO FRANCJI? JEŚLI FRANCJA TO JAKIE MIEJSCOWOŚCI ODWIEDZIĆ? PISZĘ Z WOJ. WIELKOPOLSKIEGO - CZY W NAJBLIŻSZYM CZASIE WYBIERA SIĘ KTOŚ W TE OKOLICE PO TOWAR, LUB ZNA ZAUFANĄ FIRME ORGANIZUJĄCĄ WYJAZDY DO WŁOCH/FRANCJI? POZDRAWIAM !
Z JAKICH REJONÓW POLSKI PAŃSTWO JESTEŚCIE?
Witam. Posiadam adresy do hurtowni i szwalni we Włoszech
szczegóły na priv.
Witam bylem w prato i padowie w ubieglym tyg eco skorek nie ma za wiele nie wiem jak we francji bo dopiero bede sie tam wybieral pod koniec marca. Ceny skorek w prato bez rewelacji 13-15euro oczywiscie nowe fasony za to jest mnustwo bluzeczek,tunik,koszul itp od 3-6 euro.Jesli ktos jezdzi do francji prosze o przykladowe ceny....adresy znam....
Prato Mapki
PRATO-CIUCHY DYSPONUJE SUPER MAPKAMI PRATO ORAZ RZYMU NA KTÓRYCH SĄ ZAZNACZONE HURTOWNIE DO KTÓRYCH POLACY JEŻDŻĄ PO CIUCHY NA MAPKACH ZAZNACZONO - ASORTYMENT KTÓRY MOŻNA TAM KUPIĆ (między innymi torebki, paski, buty, portfele, ciuchy, kurtki, materiały, jeans,etc..) - NAZWY ULIC PRZY KTÓRYCH ZNAJDUJĄ SIĘ HURTOWNIE (więc nie ma problemu aby tam trafić) - NAZWY HURTOWNI - CENY TOWARÓW MAPKI SĄ W 100% PEWNE BO SAM JE OPRACOWAŁEM JEŻDŻĄC PO CIUCHY TRANSAKCJĘ PRZEPROWADZAM PRZEZ ALLEGRO LUB OSOBIŚCIE WYSTAWIAM AUKCJE, PODAJĘ LINK DO AUKCJI PO KLIKNIĘCIU I WPŁACIE PIENIĄŻKÓW PRZESYŁAM MAPKI NA MAILA KUPUJĄCEMU PRZEZ TELEFON ODPOWIEM NA KAŻDE PYTANIE I UDZIELĘ WSZELKICH INFORMACJI WIELU LUDZI JUŻ U MNIE KUPIŁO MAPKI + WIADOMOŚĆI MAM 100% ZADOWOLONYCH KLIENTÓW CENA MAPEK + PEŁNE INFO TO 250 ZŁ 791372472
witam interesują mnie jakie są ceny odzieży w PRATO proszę o informacje na priv
pisz do mnie na priv to pogadamy
Witam , równiez jestem zainteresowany . pozdrawiam
Witam , poszukuję osób jeżdżących po towar do Prato, Bolonii i podobnych miejscowości. Chętnie dołączę w przypadku wolnych miejsc :) Pozdrawiam. Kontakt na priv
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hurtownie odzieżowe we włoszech - strona 7": - HURTOWNIE ODZIEŻOWE - Hurtownie odzieżowe a GB - Hurtownie odzieżowe - hurtownie i bazary we Włoszech - hurtownie- producenci we Włoszech
|
|