|
Hurtownie odzieżowe we włoszech |
Hurtownie odzieżowe we włoszechBiznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Szukam hurtowni odzieżowych mieszczących się na terenie Włoch. Jeśli ktoś ma adresy to proszę o kontakt. maila podam gdy ktos bedzie mogl mi pomoc i odpisze na posta:)
czy ktos ma jakis kontakt do hurtowni we Wloszech?
ktos kto ma to ci nie powie, bo na tym zarabia $
A zeby samemu znalesc to powiem odrazu ze najtansi nie maja nawet szyldu :D
Posiadam adresy hurtowni chińskich we Włoszech.Osoby zainteresowane mogą się kontaktować ze mną.Dysponuję adresami hurtowni z odzieżą głównie młodziezową,torby i galanteria skórzana w szerokim zakresie,oraz mam namiary do bezpośredniego potężnego importera obuwia z Chin.
andrzejkangurek moglbys dac jakies info bylbym zainteresowany. pozdrawiam
byłabym wdzięczna gdybyś podał mi adresy tych hurtowni we włoszech. z góry dzięki.
witam zamierzam sprowadzac odziez z wloch, jezli jestes zainteresowana to prosze o kontakt na gg 6707778:)
jestem zainteresowana uzyskaniem adresow hurtowni odziez. na terenie wloch.
gg 10713253 pozdrawiam
Dla osoby, która pojedzie ze mną i wskaże kilka dobrych włoskich adresów hurtowni z odzieżą - proponuję zapłatę.
Chętnych proszę o tel na 662 888 889 lub PW. Pozdrawiam
witam,
szukam torebek i bizuterii z wloch. jesli znajdzie sie chetna osoba zapraszam do polaczenia sil- razem razniej i taniej jechac:)
Jeżeli ktoś poda mi konkrety na temat współpracy mogę pomóc.
Mam namiary na hurtownie włoskie i chińskie(torebki,paski,odzież,biżuteria itp).Oczekuję konkretnych odpowiedzi.
Witam
Jestem zainteresowana hurtowniami odzieży we włoszech,najchętniej to poprostu bym się z kims zabrała,oczywiście odpłatnie
Witam, jeśli ktoś z Państwa jest zainteresowany wyjazdem do Włoch po odzież Włoską (nie mylić z chinami!!) -Rossodisera, Rinascimento, Kor Kor i wiele innych - zapraszam serdecznie, pomogę dojechać, powiem co i jak :)
tel. 662 888 889 - Darek
Witam serdecznie
Czy ktoś z szanownych użytkowników ma może konkretne namiary na chińskich producentów garniturów we włoszech. Siedzę już kilka godzin na necie i powoli dostaje szału Będę wdzięczny za podpowiedź Pozdrawiam Marcin
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Hurtownie odzieżowe we włoszech": - HURTOWNIE ODZIEŻOWE - Hurtownie odzieżowe a GB - Hurtownie odzieżowe - hurtownie i bazary we Włoszech - hurtownie- producenci we Włoszech
|
|