Cześć!!! Szukam hurtownii po 4zł w Częstochowie, okolicach lub na Śląsku. Wiem tylko o Coco-hurt w Będzinie jeżeli znacie jakieś pliska o wpisanie ich w tym temacie.
Z góry wielkie dzięki.
|
Hurtownie po 4zł |
Hurtownie po 4zł
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Cześć!!! Szukam hurtownii po 4zł w Częstochowie, okolicach lub na Śląsku. Wiem tylko o Coco-hurt w Będzinie jeżeli znacie jakieś pliska o wpisanie ich w tym temacie.
Z góry wielkie dzięki.
Hurtownia Oskar, Częstochowa, ul. Krakowska 80 (teren ELANEXU)
tel./fax+48 34 369 75 11; GG - 6656892; skype - hurtowniaoskar
Witam, Interesują Cię może art. plastyczne?(akwarele, plakatówki, tempery, kleje,farby do malowania palcami, farby do malowania na szkle, deucopage) Pozdrawiam, Kornelia dhk@op.pl
ZioOMu$$$ a byłes w tej hurtowni w będzinie COCO-HURT?
Witam,
czy mógł by ktoś podać namiary na hurtownie typu od 2,50 zł po 5 zł, jestem z woj. lubelskiego ? pozdrawiam
ktoś coś wie, siedzi w takim asortymencie ?
Witam Jeśli interesuje Cie towar w niskich cenach w szczególności typu "wszystko po x zł" zapraszam do kontaktu na privie importerlodz @ interia pl
Jak Wam sie biznes kreci z tymi drobiazgami po 4 zl?
Chciałbym sie zapytac gdzie sa hurtownie po 4zł w Częstochowie tylko zeby był w tej hutrowni długopis ze scigą:)))) przysyłajcie linki
hmm wygodny się robisz sam poszukaj
witam
Zbierzcie kilka zamowien i przyjedzcie do chin to co masz za 2.5 zl w Polsce masz tu za 1 zl, fakt jak dolozusz podroz, clo, p[rzesylke to muisz sporo tego wzasc, ale za drugim razem juz jestes do przodu , itd Calkapeter@gmail.com
ja bym powiedział co tu jest za 4 zł tam jest za 0,50 gr xD
Mam trochę nadwyżek towaru w cenie po 2zł szt. Takie jak kosmetyki. wody toaletowe, dezydoranty, drobne agd, zabawki, narzędzia, dekoracyjne, szkolne itp.
Witam.Poszukuję hurtowni z artykułami do sklepów po 4zł w okolicach Katowic oraz hurtowni z niedrogą odzieżą (nie używaną).
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|