Opłata pobierana była by za
-połączenie telefoniczne klienta do usługodawcy
-kontakt w formie email klienta z usługodawcą
|
Ile jesteś w stanie zapłacić za 1klienta, którego Ci przyślę - strona 2 |
Ile jesteś w stanie zapłacić za 1klienta, którego Ci przyślę
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Twoja firma
‹ Marketing i Reklama
Autor
Wiadomość
Opłata pobierana była by za
-połączenie telefoniczne klienta do usługodawcy -kontakt w formie email klienta z usługodawcą
Za dużo się zastanawiasz nad kontrolą, jak załatwisz gruby deal, to nikt nie bezie miał powodu do tego żeby Cię oszukiwać.
Rozumiem. Dzięki za cenne informacje.
Ewentualnie klientowi można dać do wyboru jaki sposób preferuje i dobrać odpowiedni do danej działalności. Myślę że byli by też chętni zapłacić powiedzmy 5zł za klienta który wstępnie jest zainteresowany zakupem/usługą. Jest to klient który sam znalazł, usłyszał informacje o takim produkcie, sam wybrał i znalazł numer telefonu by się skontaktować. Nie będą to puste mailingi czy inne nabijanie. Jak myślicie? W branżach np: sprzedaży kruszyw, piasku, i innych drobnych przedmiotów/ usług wydaje się to być atrakcyjną formą.
Jak czujesz się na siłach to ja podejmę z Tobą współpracę.
Można prosić kolejne osoby o komentarz? Co sądzą o takiej formie?
Zapłacę Ci 5 zł za sprzedaż 1 modułu w mojej gazetce ;) moduł to koszt 70zł (chyba że sprzedasz go za 85zł to Ci zapłacę 20zł ) , planuję sprzedać ich około 140 . Dlaczego Cię nie oszukam ? Ponieważ nigdzie indziej nie będę się reklamował a Ty będziesz jedynym przedstawicielem , ewentualnie przeliczysz sobie ilośc modułów w gazecie i pomnożysz przez 5zł , albo bedziesz miał wgląd w e fakture .
Pozdro
zapłacę Ci 10 zł za każdą firmę, która wykupi promowany wpis za 49zł
Nie mówimy o Programie Partnerskim, jest to kwota za podesłanie potencjalnych klientów. A to od Was zależy czy się z nim dogadacie czy też nie.
Tak ale tylko go przysyłasz jak powie przez tel . iż jest zainteresowany OFERTA . To trochę tobie na ręke , Bo możesz jakichś frajerów przysyłać co nic nie kupią a i tak zgarniasz hajs bo przeciez przysłałeś " potencjalnego klienta " .
No niby masz rację. Jednak w planach jest utworzenie dużej firmy która mam nadzieję kiedyś zyska zaufanie. To tak jak byś teraz googlo'wi powiedział: "Ej klikacie sobie sami w reklamy a ja płacę. "
Ale dobre spostrzeżenie, kilka osób już zwróciło na to uwagę. Każdy przysłany klient może być przez Ciebie zastrzeżony, i wówczas pieniądze zostaną zwrócone jeśli zastrzeżenie będzie podstawne.
A w jaki spsoób odbywa się reklama, tzn jak cchesz przysłąć mi tego klienta
Albo zrobic cos takiego : wszyscy : pracownik , pracodawca i klienci tylko i wyłącznie korzystają z jednek platformy komunikacyjnej gdzie archwium jest ogólnodostępne w tedy każdy ma wgląd i nie ma watpliwości ... Tylko z kolei taki drwal czy cieśla który nie zna się na necie może mieć problemy .
Albo zrobic cos takiego : wszyscy : pracownik , pracodawca i klienci tylko i wyłącznie korzystają z jednek platformy komunikacyjnej gdzie archiwum jest ogólnodostępne w tedy każdy ma wgląd i nie ma watpliwości ... Tylko z kolei taki drwal czy cieśla który nie zna się na necie może mieć problemy . Gool ma taką marke , że nikt raczej nie wybrzydza a jak tak to googla to nie obchodzi , niech spada .
informatyk, drwal, cieśla dostaje czarno na białym ile klientów, kiedy, numery, czas połączeń, cena. Bez filozofii. To jest powiedział bym oferta typowo dla prostych ludzi, płacą za efekt a nie pozycjonowanie, mailing co niektórym nie mówi totalnie nic.
Raczej nikt w to nie wejdzie. Stawka ogólna od 5% do 20% za zrealizowane zlecenie. Rozliczenie na zasadzie zaufania lub puszczasz faktury przez swoją firmę i zatrzymujesz swoje %.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Ile jesteś w stanie zapłacić za 1klienta, którego Ci przyślę - strona 2": - Do którego trzeba zapłacić ZUS, Podatek i VAT? - Czy moge zapłacic cło i podatek w kraju z ktorego.. - 1zł/1klienta skierowanego z wyszukiwarek na Twoją stronę - co sie stanie z mieszkaniem ? - co sie stanie jak sie nie zgłośi do ZUS US
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|