|
Ile koszyuje para jeansów w hurcie |
Ile koszyuje para jeansów w hurcie
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
witam,chciałbym się dowiedzieć ile mogą mniej więcej kosztować zwykłe jeansy na dorosłą osobe w hurcie jesli się kupuje np 500 600 sztuk
To jest dość nietypowe pytanie gdyż nie wiem jakie jeansy masz na myśli. Z doświadczenia wiem iż czasem hurtownie mają wyższe ceny niż na allegro. Wynika to z faktu że dystrybutorzy mogą pozwolić sobie na mniejszy lub większy upust. Dlatego proponuje szukać informacji u źródła. Hurtowni to jest nic innego jak miejsce w którym jest zgromadzony towar z jakiejś fabryki. To ile dana hurtownia chce zarobić zależy tylko i wyłącznie od decyzji danego dystrybutora. Inny może policzyć sobie mniej...;)
pytam ponieważ mam możliwość kupna jeansów w jak mi sie wydaje dobrej cenie jeansy wyglądają tak http://img301.imageshack.us/gal.php?g=2 ... bieski.jpg
chciałbym jezdzić po targowiskach i sprzedawać je osobom kture mają sklepy ze spodniami po około 20zł sztuka ,niestety niewiem czy ta cena była by dobra i ktokolwiek by je ode mnie kupował,dlatego byłbym wdzięczny gdyby ktoś z was się wypowiedział ,najlepiej ktoś kto ma jakkies doświadczenie w handlu jeansami.
nikt mi nie odpowie ?? dodam ,że 20 zł to była by cena brutto
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Ile koszyuje para jeansów w hurcie": - outlet jeansów Boosley - Szukam jeansów damskich i odzieży ciążowej - Szukam dostawców tanich Chińskich jeansów - [Szukam] Dostawców bardzo TANICH jeansów - szukam jeansow lee wrangler ilosci hurt
• Strona 1 z 1
|
|