|
Ile moge zarzadać??KONTO ALLEGRO!! |
Ile moge zarzadać??KONTO ALLEGRO!!
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam!!Dostałem propozycje prowadzenia konta na allegro, czyli sprzedawanie przez ALLEGRO(wystawianie przedmiotów, wysyłka..itd.)...Teraz jest pytanie Ile można wziąć za taką prace. Może się tym ktoś zajmuje, jakie są stawki...Proszę o szybka i szczera odpowiedz..pozdrawiam
a zażądaj ile chcesz.
Tylko jak przyjedzie do ciebie US w sprawie sprzedawanych rzeczy to daj nam znać :)
bo mam nadzieje że na własnym koncie wykonywać tego nie będziesz.
Nie...no na własnym nie...Chciałem się tylko dowiedzieć, ile by można wsiąść..
ja ci dam 10 % za ebeya
A co sprzedajesz??
ja produkuje więc pierwsza łapka a co ? w profilu powinno być
Firmy posredniczace w sprzedazy na eBay biora do 35% wartosci sprzedazy. Informacja z pierwszej reki.
Pozdrawiam
skad takie informacje? Czyzbys tyle dostawal? Czy raczej tworzysz nowa legende? Tym razem o ebayu zeby o allegro juz nie zanudzac...
AK-shop - a ile chcesz zarabiać za godzinę pracy? Jeśli już znasz odp na moje pytanie to teraz dowiedz się ile będziesz miał z tym pracy i wynagrodzenie masz gotowe.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Ile moge zarzadać??KONTO ALLEGRO!!": - mam 10tys czy moge zaczac sprzedawac na allegro - Kupuje i sprzedaje na allegro - jak mogę się rozliczyć ? - czy mogę sprzedawać na allegro pod swoim nickiem - Czy w sklepie moge sprzedawac rzeczy kupione na allegro? - poszukje towau który mogę sprzedać na allegro
• Strona 1 z 1
|
|