|
Ile można średnio zarobić majac 10 000 zł ? |
|
Strona główna forum
‹ GPW
‹ Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Ile można zarobić przeciętnie na giełdzie mając 10 000 zł w ciągu 1 miesiąca??
Niewjem napewno nie 100% na to nielicz ale jak dobrze poobracasz to myśle że jakieś 5% no w najlepszym wypadku 10% ale te musisz uważać na ryzyko i na byków i niedzwiedzi bo ty z tym kapitałem jesteś głupją świńką. Pozdrawiam
zadając to pytanie liczyłem na powazną i prawdopodobną odpowiedż a nie na kpiny. Bo gdyby było tak jak mówisz to nikt nie trudziłby się aby zarobić 1000zł na miesiąc
dziwne pytanie. Jak nie masz doświadczenia na giełdzie to powinieneś zapytać ile można stracić w miesiąc, a nie zarobić, a jak jesteś dobry to możesz zarobić i kilkadziesiąt procent.
dzieki za odpowiedz ale nie jestem nowicjuszem bo gram wirtualnie wiec trochę pojęcie mam chciałem tylko dowiedzieć się ile sie zarabia naprawdę bo wirtualnie to jest łatwiej..
wirutalnie to ty nie masz oczym gadać nie czujesz tej adrenaliny i nie są to twoje pieniądze. I ty chcesz co kolwiek mówić o inwestowani i doświadczeniu lepiej się weś do roboty i prawdziwego inwestowania a nie porównuj wirtualnej gry do rzeczywistości GPW. Pojęcie to będziesz miał gdy poczytasz sobie ksiażki o inwestowaniu
Gwarancja zarobku jest tylko w banku na lokacie. Tu można stracić również dobrze wszystko.
Zgodzę się z przedmówcami:
1. TO ZALEŻY jak grasz, na jakich papierach i jakie ryzyko bierzesz (na akcjach możesz spokojnie zmienić się o kilkadziesiąt % miesięcznie w obie strony, na kontraktach terminowych i opcjach możesz zwielokrotnić szmal lub stracić wszystko). 2. SYMULATORY są do bani - na NFS jeździć się nie nauczysz. 3. ON NIE KPI. Mając 10k i małą lub żadną wiedzę (to z symulatorów się nie liczy), Twoja sytuacja na giełdzie jest naprawde nie do pozazdroszczenia. pozdrawiam i życzę powodzenia Karol Szczepański ProLans Investments spokojnie panowie ja tylko pytałem .To fakt jestem nowicjuszem jeszcze w dodatku niepełnoletnim więc nie ma co tu mówic o doświadczeniu poprostu interesuje mnie świat biznesu i czerpię informacje z dostępnych żródeł sądziłem że zaczynając gre na symulatorze mogę nabrać jakiego kolwiek doświadczenia bo innego sposobu nie widzę gdyż na gre na prawdziwej giełdzie raz że nie mam wystarczającej gotówki a dwa że nawet gdybym zaczął grac napewno sporo bym przegrał a forse którą mam zarobiłem ciężką pracą...
1. Jest chyba coś takiego jak gra giełdowa, gdzie masz wirtualne pieniądze, ale grasz na prawdziwej giełdzie. Poza tym symulatory mają wiele plusów i nie należy ich z góry skreślać.
2. NFS to zręcznościówka. Nie obrażaj prawdziwych symulatorów. Temat na inną dyskusję. 3. Nie słuchaj innych i graj w ten symulator. Chętnie zagram i opiszę na forum.
ok poczekaj sekundkę już szukam
możesz ściągnąc 7 dniową wersję demo
Dobra, nie szukaj.
Symulatorów nużywa się już na całym świecie. Nie są to gierki, tylko bardzo skomplikowane programy. Używane są w U.S. Army oraz przez Toyota. To po pierwsze Po drugie jak ktoś grając na giełdzie ma się ochotę kierować emocjami, to nie gra, tylko liczy na łaskę Bożą albo cud. Po trzecie 5-10% to niestety często rzeczywistość i wielu ludzi musi tak żyć.
dzięki za pocieszenie. Byłbym wdzięczny gdybyś mi go opisał jak chcesz możesz to zrobić na gg to mój nr:11892078
|
|