Tak ostatnio mi przyszło żeby się podzielić ile kto zarobił maksymalnie i na jakich akcjach i w jakim czasie ile wyszło na czysto %.
W moim przypadku to był ten rok i to był FON - 500%, część akcji trzymałem a częścią obracałem kupując i sprzedając.
|
Ile udało się wam zarobić % na jednych akcjach |
Ile udało się wam zarobić % na jednych akcjach
Biznes Forum
‹ GPW
‹ GPW - Giełda Papierów Wartościowych
Autor
Wiadomość
Tak ostatnio mi przyszło żeby się podzielić ile kto zarobił maksymalnie i na jakich akcjach i w jakim czasie ile wyszło na czysto %.
W moim przypadku to był ten rok i to był FON - 500%, część akcji trzymałem a częścią obracałem kupując i sprzedając.
spolka Gant, grubo ponad 1000%, trzymalem przez okolo 7miesiecy.To jedyny moj rekord w zarobku na akcjach, potem juz przyszedl Masters i jak do tej pory nie wiem co znim zrobic:/
a po ile kupiles MASTERSIKA???
Witam, Mastersa kupilem po ok. 76gr, jak narazie jeszcze wogole go nie sprzedalem poniewaz akcje spolki mocno poszly w dol, potrzymam jeszcze pare miesiecy i zobacze co z tego bedzie, wkoncu to jest gielda, trzeba ryzykowac...
ja kupiłem niedawno po tych spadkach mastersa za 0.62 ,1/3 mojego portfela,poczekamy,zobaczymy.
ja kupiłem niedawno po tych spadkach mastersa za 0.62 ,1/3 mojego portfela,poczekamy,zobaczymy.
znasz calls and puts ?
Sprawdź również podobne tematy:
- Straty w Akcjach
- Jak sie zarabia na akcjach?Oraz na GPW - A co myslicie o akcjach Swissmed - Komu się udało z PUP - Co udało Wam się wynegocjować? - Co sądzicie o akcjach PCGUARD / PCG / PLGUARD00019 - A może komuś sie udało? - Drodzy inwestorzy czy udało wam sie powiększyć kapitał tutaj - Szukanie wspólnika przez internet , czy sie komuś udało ? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|