Tulismanore napisał(a):Konrad.Sz napisał(a):okoproroka napisał(a):Jakie 8 reklam na stronę? Może być jedna reklama mogą być 2 4 albo 8. Ale 8 to raczej rzadkość, prędzej 4 reklamy na stronę bo 1/4 strony to najlepszy stosunek cena/jakość.
Oprócz programu jeszcze tekst jakaż krzyżówka itp, i nie wiem czemu miałby ich nie zachęcić sam program tv? To jest to czego ludzie używają, reklama ma trafiać do odbiorcy a reklamodawce średnio interesuje w jaki sposób, tekst przeczytasz raz i zamykasz albo wywalasz, program czytasz dziennie po kilka razy zazwyczaj a co za tym idzie kilka razy oglądasz reklamę. Czy nie o to właśnie chodzi w sprzedaży reklam ? :)
hehe ,a skąd masz info że 1/8 to rzadkość ? ;d
A Ty chyba bana dostałeś, że masz nowe konto co? :) Co przeskrobałeś??
hahaha ... Pod lekkim wpływem zabawy sylwestrowej jakimś cudem dostałem się do komputera i dobrze wpisałem dane :) I w dziale "Pomysł na biznes" złożyłem wszystkim serdeczne życzenia ... I ban na 7 dni :) haha bana dostałem 3 min bo dodaniu tematu jakoś 5 min po północy więc nieźle admin poważnie traktuje swoją pracę "Świątek Piątek czy niedziela.... "