Witam. Jak myślicie ile mogę dostać za poniższe domeny?
1. dento-lux kropka pl
2. yorkshireland kropka pl
3. panele-ukladanie kropka pl
4. glass4camera kropka pl
dziękuję za pomoc
|
Ile warte są te domeny? |
Ile warte są te domeny?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes w Internecie
‹ Zarabianie w internecie
Autor
Wiadomość
Witam. Jak myślicie ile mogę dostać za poniższe domeny?
1. dento-lux kropka pl 2. yorkshireland kropka pl 3. panele-ukladanie kropka pl 4. glass4camera kropka pl dziękuję za pomoc
4zł + VAT
bardzo niewiele,
http://biurobiznesu.pl/domeny/
jak ktoś da milion to milion. moim zdaniem to są superdomeny. nie sprzedawaj ich. zobaczysz, kiedyś dzięki nim będziesz bardzo bogaty. nic nikomu nie mów i czekaj. cierpliwości.
a czy ty robisz sobie z biznesforum.pl jakieś forum domenowe ?? zajrzyj na di.pl tam będziesz miał napisane ile sa warte a dla mnie to one są totalna NINJA
panele-układanie mozę się sprzedać ja mam domenę weselnamagia pl i mówiono że to jest warte nic tyle co weselnegówno poszukaj klientów ja ostatnio miałem klienta co chiał dać mi 600zł ale z forum di.pl poznałem kilku fajnych ludzi że moja domenta jest super i za mniej niż 1500zł nie opłaca się sprzedac ponieważ handlarze domenami kupują za 500-600 zl a sprzedają po 2000zł wiec życzę powodzenia
Handel domenami już dawno zgasł, unikalne już dawno wykupione :)
o rzesz w mordkę KrystianR się pojawił :)
co wystarczył jeden żałosny temat żeby się pojawić ;p
No ja mam w posiadaniu jedna z tych moze nie unikalnych ale wartych takie średnie lub czyste X xxx :) Ale sprzedam tylko dla KK :)
Witam,
mam pytanie w temacie: Jak oceniacie domeny: nadajnik(.)pl , potencjometr(.)pl, namiescie(.)pl - cenne? Warte uwagi?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Ile warte są te domeny?": - Ile warte te domeny? - Biznesy warte uwagi... - urządzenie warte około 10 000 zlotych - złom komputerowy, czy to warte zachodu ? - firma budowlana czy to jeszcze warte swieczki?
• Strona 1 z 1
|
|