|
Ile za dzierżawe? Proszę o informacje ludzi w temacię? |
Ile za dzierżawe? Proszę o informacje ludzi w temacię?
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Ile może wynosić dzierżawa za plac mieszczący mniej więcej 80aut a mieście Lublin na jednym z bocznych osiedli?
Masz do wydzierżawienia czy chcesz wydzierżawić?
Chce wydzierżawić dodam iż jest to powierzchnia asfaltowana ale bardzo zniszczona dziury i zarasta
To co chce właściciel - 15-25%
a tak kwotowo ile mniej wicej?
Jest to obecnie parkin na osiedlu lecz tak jak pisałem w fatalnym stanie chce go wydzierżawić ogrodzić itp i nie wiem ile mniej więcej płacić za dzierżawę by nie przepłacać?
Przepraszam jeszcze jedno oprócz kwoty dzierżawy, jaka jest stawka ryczałtu dla tego typu działalności usługowej( parking strzeżony)
Policz koszty, a następnie próg rentowności i wylicz, ile z tego może mieć dzierżawca. Poza tym przejrzyj ogłoszenia, zapytaj w biurach nieruchomości. Cena dzierżawy jest tylko jednym z kosztów, dlatego zamiast bezradnie rozkładać ręce weź ołówek i kalkulator.
Sprawdź również podobne tematy:
- Prosze o porady. Od czego zaczac, szczegoly w temacie.
- Proszę o informację o firmie w chinach - Lodziarnio-Kawiarnia, proszę o informacje na ten temat. - Podatek Kruz,prosze o wszelkie informacje. - Prodkucja skarpet , Proszę o rady informacje! - A.znacie sie na temacie?pomóżcie!!:) - Totalnie zielony w temacie podatkow - W temacie art. dla dzieci jestem dobry! - PRZYJMĘ W DZIERŻAWĘ Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|