|
Import aut |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Chciał bym sprowadzac auta z zachodu. Czy ktos był by wstanie polecic mi kogos np w niemczech ktory ze posrednictwo(nieduze koszta) poszuka mi auta w np.w niemczech??? Albo adresy(numer telefonu) komisow z zagranicy gdzie mowia po polsku.
beny
mam nadzieje z enie jestes beny hill i nie robisz sobie jaj wpisz w kawałek gogla auto gebraucht mówimy po polsku i w jak z zegara z kukułka wyskoczy kilka adresów ,gdzie za darmo ci dadzą ofertę np: http://boerse.autobild.de/autobild/gebr ... .php?msg=1 nie wiem jak sobie poradzisz z kupnem ( mimo ze mówia po polsku ) jak z formalnosciami jak to sprzedazą ? kiedy nawet takie coś jak znalezienie informacji ,zupełnie prostej i w prosty sposób przekracza mozliwosci precepcji intelektualnej
nie niejestem beny hill. mam pytamko czy moze ktos ma juz sprawdzone komisy w niemczech i jest wstanie mi polecic jakis i dac namiary???
nie wymagasz za duzo ??
kazdy kto ma sprawdzone komisy to lata do nich ile sie da, dlaczego mieliby Ci dac jakikolwiek. proponuje poszukac komisow w necie nie za daleko granicy, powpisywac adresy w nawigacje i w droge...
Dowiedziałem sie niedawno ze podobno w Hamburgu jest komis gdzie mowia po polsku czy ktos cos wieo tym??? a moze ktos mieszka w NIemczech i chciał by nawiazac wspolprace zemna???
Mieszkam w Niemczech, mam maly warsztacik zajmuje sie kupowaniem starych trupow , reparowaniem ich i sprzedaza, mozemy nawiazac wspolprace, ja proponowalbym ci kupowanie aut od osob prywatnych bo handlarze kasuje takie ceny ze glowa boli. moje gg 5894897
jak by ktos miał jeszcze jakies propozycje to zapraszam moje gg8127012
jak by ktos miał jeszcze jakies propozycje to zapraszam moje gg8127012
|
|