|
Import chemii gospodarczej z Niemiec. |
Import chemii gospodarczej z Niemiec.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam wszystkich biznesmenów poszukuję namiarów na duże hurtownie, bądż składy proszków, środków czystości, kosmetyków. Wiem, że sporo osób z Polski importuje ten towar, mnie jednak interesuje bezpośrednie dojście na ilości paletowe. Jeśli ktoś może pomóc to byłbym wdzięczny. Piszcie na priv, bądż marcinszydlowski@poczta.onet.pl
Ja natomiast potrzebuje jak najpotęzniejszych importerów chemi gospodarczej, np z niemiec.
szukam jak najlepszej oferty :) prosze pisac na priv pozdrawiam
Zależy o jakie produkty z chemii gospodarczej chodzi? Jestem w stanie dostarczyć b. dobrej jakości płyny do mycia naczyń, mydła w płynie, shower oraz wiele innych produktów również z chemii profesjonalnej (płyny czyszczące do podłóg, płyny do czyszczenia urządzeń technologicznych). Pozdrawiam i czekam na ewentualne pytania!!!bartosz@wbiis.tu.koszalin.pl
Witam, jestem z Krakowa, narazie zaoptaruje sie na miejscu ale poszukuje ludzi ktorzy wiedza skad brac w niemczech towar na fakture dla Polaka:P gdyz posiadam transport do 3,5 tony, ok 10000 zl na zakup i poszukuje wlasnie takich osob ktore chca sie wybrac do Niemiec. Auto 3 osobowe, mozna upchac towaru do woli, skladamy sie na koszt paliwa i wynajmu busa od mojej rodziny (troche dalszej ) jakies 160 zl za wyjazd.Nie chce nikomu robic konkurecnji, chce wiecej zainwestowac gdyz mam swoich odbiorcow i nikomu w droge nie bede wchodzil a taniej wyjdzie. Jezeli sa jacys chetni to zapraszam tel 883920636. Co wazne chcialbym regularnie wyjezdzac po towar
WITAM WSZYSTKICH
PROWADZE SKLEP Z CHEMIA Z NIEMIEC,ZNAM HURTOWNIE W KTORYCH KUPUJE W CENIE NETTO ,JEZELI KTOS JEST ZAINTERESOWANY WSPOLPRACA CHETNIE NAWIAZE...PROMOCYJNE CENY
WITAM
CHETNIE NAWIAZE WSPOLPRACE Z INNYMI SKLEPAMI Z CHEMIA GOSPODARSTWA DOMOWEGO Z NIEMIEC SAM SPROWADZAM BEZPOSREDNIO OD PRODUCENTOW CHEMIE MOGE DOSTARCZYC DO INNYCH SKLEPOW-HURTOWNI PROSZE O KONTAKT MAILcamel25@poczta.fm
Zapraszam wszystkie osoby na PW, ktore chcialyby zarejestrowac sie i otrzymac karte klienta w hurtowni we Frankfurcie nad Odra. Oferta skierowana jest do osob prowadzacych DG.
ma prośbę do Mono Consulting jestem nowym użytkownikiem i nie moge wyslac info na PW prosze podaj do siebie kontakt na nr GG 4761900
Bezpośredni importer chemii gospodarczej i kosmetyki pielęgnacyjnej z Anglii zaprasza.
Już w poniedziałek 2 tiry świeżego towaru. Od wtorku zapraszamy na zakupy. Nie wciskamy towaru w ciemno, nie mamy ilości minimalnych ( oczywiście w granicach rozsądku bo detalu nie prowadzimy), nie jesteśmy żadną wirtualną hurtownią która każe kupować 3 tiry w ciemno najlepiej ze 100% przedpłatą. U nas zasady są proste : klient przyjeżdża wybiera sobie towar - oczywiście my mu doradzamy i opowiadamy na pytania, płaci i wraca zadowolony do domu, później zostaje stałym klientem, uruchamiamy program rabatowy i każdy jest zadowolony ze współpracy. Możliwości jest wiele a my jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje przy stałej współpracy. Pozdrawiam i zapraszam na zakupy. Kontakt 5098 840 820
telefon 509 840 820
Witam,
Polecam ofertę Mono Consulting. Wszystkie formalnosci dot. wyrobienia karty do hurtowni trwały 2 dni. Byłam juz w hurtowni na zakupach, karte odebrałam na miejscu. Wszystko szybko i sprawnie. Polecam
witam! takze chciałabym sie zapoznac z oferta Pana Mono Consulting, z góry dziekuje, prosze info na gg 22777302
dla Pana Barusiak Michal. Prosze podac namiary na strone www, gdzie moglabym zapoznac sie z oferta! Dziekuje
Dzien Dobry
Chemia gospodarcza i profesjonalna z UK / IRL. Kazda ilosc wiecej na PW.
Wiecej o naszej ofercie w dziale Biznes oferty w zakladce TOWAR.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import chemii gospodarczej z Niemiec.": - szukam dostawcy oryginalnej chemii gospodarczej z Niemiec - import chemii z niemiec - IMPORT CHEMII Z NIEMIEC - IMPORT CHEMII Z NIEMIEC - Współpraca. Import chemii z niemiec.
• Strona 1 z 2 • 1, 2
|
|