|
Import ciuchow do uk na czym polega potrzebuje dystrybutora |
Import ciuchow do uk na czym polega potrzebuje dystrybutora
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
jestem mieszkancem Wielkiej Brytanii chce sie zajac sprzedaza ciuchow sprowadzonych z PL jakie sa zasady cla przy sprowadzaniu towaru jak mogbym ominac oplaty celne.prosze o pomoc.poszukuje dystrybutorow eksluzywnych ubran typu ARMANI,D&G,VERSACE itp drugiej klasy
A nie jest bardziej opłacalne wożenie ich w druga stronę???
rafale czy tam gdzie mieszkasz potrzebne sa ciuchy tej kalsy jak Armani czy versace? po co i komu ? przeciez z tego co piszesz to mozna wnioskowac ze tam nie ma prądu i gazet wiec po co im takie ciuchy ? kto sie na tym pozna? wielka brytania wlazła sobie do uni juz w 1973 roku ideą uniu było własnie idea wolnego handlu ,bez własnie cła od kiedy Polska tez wlazła w te unie ,to nie ma tego co chcesz ominac czyli cła po co omijać cos czego nie ma dla mnie to absurd kolejnym absurdem jest kupowanie armaniego w Polsce a moze lepiej we Włochach ( pod Warszawą)? jak kupisz przez tylu posredników ,to moze juz byc własnie 2 gatunek ,bo sie zniszczy przez te przeprowadzki popytaj rodziców o te wilka brytanie i unie albo spytaj w szkole pani od ,,brytyjskiego "
Pytanie techniczne:
Czy mogą być ubrania ekskluzywne drugiej klasy? Wg mnie to albo ekskluzywne, albo drugiej klasy, czyli przecena chłamu. To tak jakby sobie kupić Bentleya drugiej klasy. Albo Rolexa drugiej klasy. W ogóle jest coś takiego, czy to po prostu chińskie podróbki z wszytymi krzywo metkami znanych firm?
Sprawdź również podobne tematy:
- Na czym to polega?
- GOMLM na czym polega? - Na czym polega limit aktywacji?? - Ryczałt na czym polega w praktyce? - Na czym polega kredyt studencki - NA CZYM POLEGA PROCES INWESTYCYJNY - Firma Spedycyjna! Na czym to polega itd.. - Na czym polega otworzenie hurtowni? - Na czym polega sprzedawanie akcji?? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|