|
Import drewna ze wschodu - strona 2 |
Import drewna ze wschodu
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
witam/ moge naprowadzic na producentów tartaków, znam doskonale język rosyjski, ukraiński/ posiadam doświadczenia w handlu ze wschodem
Czy mozna prosic o jakies namiary na Pania?
Interesuje mnie import drzewa twardego ze wschodu w postci bali.
Witam! Importuje kłody dąb ze wschodu, jest możliwość importu deski, fryzy, parkietu... Jeżeli Pan zainteresowany proszę o kontakt.
Witam! Współpracuje z ukraińskim zakładem produkującym parkiet, deskę, fryz. Importuje również kłody dębowe z Ukrainy. Pomogę nawiązać współpracę. Pozdrawiam
Witam,
jestem zainteresowany importem drewna, głównie fryzy sosnowej ze wschodu. Osoby zainteresowane współpracą lub posiadające kontakty prosze o informację. 608314981
Oferuję usługę przewozową różnego rodzaju- bus Fiat Ducato MAXI 2007, zainteresowanych proszę o kontakt głównie telefoniczny: 602256317
Witam jestem bezposrednim importerem drewna z Rosji,nawiaze stałą współpracę z Polskimi odbiorcami,przywożę drewno na zamówienie na dzień dzisięszy mam do zaoferowania :deska podlogowa modrzew syberyjski klasa A (czyli 1)
:grubosc 27 :dlugosc 4 metry moze byc inna od 2 do 6 metrow : szerokosc 120 albo 140 : ilosci TIRowe okolo 20 metrow szesciennych czyli szerściennych : cena 60-65 zlotych za metr kwadratowy zalezy od ilosci i wymiarow w ofercie posiadam też deski tarasowe (modrzew syberyjski) i inne.tel 784023950
ja tez jestem zainteresowany importem pod Warszawe bali debowych. Prosze o kontakt 607172300
Witam
Mam znajomego który ma Tartak na Ukrainie, Importuje Towart, Produkuje Meble i posiada sklep internetowy. Zainteresowanych zapraszam na Priv.
czy moze wie ktos jakie sa opłaty wywozowe drzewa z UKRAINY? chodzi mi o elementy wiezby, łaty, kontrały. Bede wdzieczny za odpowiedz.
Przy okazji zainteresowanych zakupem juz zachecam do kontaktu. Ceny rewelacyjne grzegorz@energypartner.pl
Bezpośrednia sprzedarz drewna z Białorusi.
W naszej ofercie znajduje się: Tarcica n/obrzynana (sucha, mokra) iglasta; Krokwie Listwy Belki Bale Rozmiary i jakość dostępne na zamówienie. Ceny do uzgodnienia! Telefon kontaktowy w Polsce: 48794695217 Marta Murończyk Telefon kontaktowy na Białorusi: 375297861359 Pavel Sazon
Witam,
KUPIĘ HURTOWE ILOŚCI drewna z przeznaczeniem na opał. Szczególnie interesują mnie twarde, liściaste gatunki drewna takie jak: grab, buk, jesion, dąb, wiąz, klon, brzoza - o średnicy minimalnej wałka/szczapy około 12 cm. Kupuję zarówno drewno krajowe, jak również interesuje mnie drewno pochodzące z Litwy, Ukrainy, Rosji, Białorusi i Słowacji. Kupuję wyłącznie drewno zdrowe, bez pleśni, murszu i zgnilizny – w tym zarówno drewno suche, jak i świeżo ścięte. Preferowane jest drewno w wałkach szczapach o długości 1-1,2 metra oraz 2-2,5metra. Zainteresowany jestem STAŁĄ WSPOŁPRACĄ jak również jednorazową transakcją. Ilości – nawet KILKANASCIE TYSIĘCY m3. Proszę o oferty zarówno baz, jak i z transportem do miejsca docelowego – Polska, Śląsk – około 60 km od Katowic. Płatności gotówką. Ogłoszenie aktualne NON-STOP. Firmy /Osoby prywatne zainteresowane ogłoszeniem proszę o kontakt telefoniczny: +48 790-78-76-78 Pozdrawiam Michał
witam
Oferujemy tarcice z drzew iglastych, cena za metr sześcienny wraz z transportem w okolice łodzi wynosi 130 euro/m3 w cenę wliczone jest absolutnie wszystko, odpowiadamy za odprawę celną, cena transportu może się zmienić w zależności od miejsca docelowego. Co do warunków nasza firma podpisuje z państwem kontrakt na zamówione przez pana drzewo w którym wymagamy 20% zaliczki, czas oczekiwania na odprawę tira wynosi od 15 do 20 dni roboczych od podpisaniu kontraktu. W razie problemu proszę dzwonić 00380962900930 W razie stałego zamówienia cena oczywiście podlega negocjacji. Drzewo oczywiście pochodzi z Ukrainy, zapraszamy serdecznie do stałej współpracy.
Sprzedam drewno kominkowe pociete 30-33 cm, dab, suche - wilgotnosc nie
wiecej niz 22%, ulozone na paletach 1x1x2, cena netto na Ukrainie 90 euro za palete, (cena razem z paletami co po sprzedaniu takich palet mozna obnizyc koszt zakupu metra drzewa). powaznie zainteresowanym podesle fotke towaru Minimalne zamowienie 1 samochod, mamy 4 samochody. Zalatwiamy transport do dowolego miejsca w Polsce. Cena za transport -okolo 1 zl za kilometr kontakt 502827558
Witam,
zapraszamy ex-porterów- importerów - Centrum Przeładunkowe w Zamościu- granica PL/UA Hrubieszów- Izow - przeładunki, składowanie , magazynowanie -transport kolejowy z byłych państw WNP- pełna obsługa celna !
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import drewna ze wschodu - strona 2": - Import drewna, zrębek ze wschodu - Mam dostęp do taniego drewna ze wschodu - szukam importera drewna ze wschodu!! - Import drewna , tarcicy , wyrobów z drewna - import węgla ze wschodu
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|