|
Import / eksport - Ukraina - strona 4 |
Import / eksport - Ukraina
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Sprowadzaj fajki i spiryt ;) to najlepiej by szło, gorzej z legalizacją ;) pozdrawiam.
o tym to nawt moja babcia wie PONAWIAM PYTANIE - ukraińskie fora biznesowe, ktoś zna namiary?
no o tym wie kazdy ;)
Witam , ja poszukuje kogos kto by mi wysyłał gry komputerowe z ukrainy - gdzieś tak ok. 40 sztuk na przykałd. Gry w sklepach kosztują 24 chr a ja dam za 1 aż 40 chr , to uczciwa cena , bradzo uczciwa bo zakup takiej ilości w sklepie lub w hurtowni to kwestia paru gdzin a można zarobić z jednej wysyłki około 320 zł. ( czyli 640 chr ) Ja wkońcu ponosze koszty wysłki, chodx nie powina być duża bo do średniego pudełeczka miesci się ok. 50 szt.
Kontakt: gg: 7289105
Zapraszam do współpracy z firmą Eurokotra. Jesteśmy rozlewnią wód toaletowych. Na Ukrainie posiadamy 2 punkty (Lwów i Drochobycz). Osoby prowadzące biznes nie narzekają na brak pieniędzy (chodzi o zwrot z inwestycji). Już przy wkładzie rzędu ok. 24-ech tysięcy można otworzyć pełne stoisko z 86 zapachami.
Tym bardziej się to może Ci opłacać gdyż możesz całość skredytować w naszej firmie (tylko dla naszego kraju), otwierając działalność w Polsce (punkty możesz otwierać gdzie chcesz) pzdr Sebastian Wienczatek
słuchaj chłopie jak interesuje cie ten temat głebiej to możemy pogadać bardzo konkretnie gg9884882
jesli jestes zainteresowany odzieza z wloch w atrakcyjnych cenach to pisz...
nie tak prosze o pmoc
na ukrainie sa chore przepisy prawne celne
ciezko tam cos z nimi robic
to to jest ukraina a nie polska czyli zbujectwo do potengi trza mieć pomysł co przywieść i jak by zarobić
a wiesz moze jak wyglada przewiezienie takich jabłek przez granice??? są jakies ograniczone ilosci czy inne przepisy ????
To skupuj jabłuszka i cisnij do lwowa :)
Od granicy proponuje konwój min 2 auta i 8 osób gajowych :)) Dlaczego?? Pomyśl i tyle w tym temacie
SZUKAM KONTAKTOW NA UKRAINIE SPROWDZAM AUTA Z ANGLII ROBIE PRZEKLADKI I PRZEGLOND POLSKI PRZYCZEPY KAMPINGOWE I MASZYNY BUDOWLANE TEL 004407511782793
Witam.
Może ktoś jest zainteresowany meblami z Holandii typu skórzane wypoczynki i meble dębowe, stoły, ławy,szafy itd... Wiem, że na Ukrainie jest na to zapotrzebowanie. Odbiór w Zamościu 50 km od granicy z UA lub mogę dowieść pod granice.
Do Radek225
Myślę że twój pomysł w końcu jest bardziej realistyczny. Rąk w Polsce brakuje, i to by był dobry motyw. Z tymi jabłkami to lekka przesada. Zawozicie tira jabłek na Ukrainę i co stoicie na targowiskach by je sprzedać? Drugą ważną sprawą to pozwolenia, atesty, kontrole itp. Spożywka nie jest takia łatwa jeżeli chodzi o transport zagraniczny.
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|