|
Import / eksport - Ukraina - strona 5 |
Import / eksport - Ukraina
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam przeczytałem większość wypowiedzi i muszę stwierdzić,że tylko niektórzy wiedzą co oznacza Ukraina,ja osobiście jestem na Ukrainie kilka razy w roku i nie mam nic do Ukraińców,ale ich urzędy i służby graniczne to skandal,powiem krótko jeżeli chcesz robić interes na Ukrainie musisz mieć konkretny pieniądz bo jak będziesz chciał załatwić wszystko oficjalnie to już przy pierwszym podejściu zrezygnujesz
Z tego co wiem a wiem :-) To to sprzedaje sie na Ukrainie. Chociaż teraz to już nie wiadomo bo trochę dostali po tyłku z walutą.
Samsung LCD Reförbisch ![]() od 200,00 € / szt. 12 miesięcy gwarancji. Minimalne zamówienie 10 szt. ("B-Ware". Towar dostępny na terenie Niemiec) http://www.retourware24.pl/pdf/samsunglcdreforbisch.pdf
Witam.
Zajmujemy sie transportem z Europy na Ukraine. Posiadamy wlasne zaplecze magazynoo transportowe. JEzeli obawiasz sie problemow na granicy to odezwij sie. Bierzemy na siebie wszelkie formalnosci celne i dostawe towaru do klienta na ukrainie. Tel.+380583683380
witam emilos masz firmę transportową czy jakieś mniejsze auto/a?
Mam transport i duzy i maly, w zaleznosci od potrzeb
Pomylka z telefonem +380503683380
przeczytałem wszystkie posty i chciałbym ponowic pytanie dotyczace mięsa. ;) jak wygląda eksssssssssssssssport na ukrainę i jak przedstawiają sie tam ceny zarówno mięsa jak i wędlin?
kilka lat temu sie robilo potworne pieniadze na miesie, sprobuj z ambasada polska w kijowie, maja kilka dobrych namiarow na odbiorcow, a przynajmniej mieli
Na mięsie tzn. exporcie mięsa na Ukrainę? A czasami nie ma jakich zaostrzeń na mięso z Polski aktualnie? I te kontakty w sprawie odbiorców można uzyskać legalnie , telefonicznie czy trzeba tam jechać do tej ambasady?
A gdyby tak siatkę ogrodzeniową na UK wywozić... nie oriętuje się ktoś w zapotrzebowaniu na ten towar za wschodnią granicą??
Jestem zainteresowany uruchomieniem przedstawicielstwa - współpracy z generalnym dystrybutorem produktów firmy Lux4Home na Ukrainie (luksusowe umywalki i wanny, mozaiki z kamienia).
Zapraszam do kontaktu przez priv
Witam zajmuje się produkcją oraz importem ubrań z Włoch, z miłą chęcią wszedł bym w współpracę z kimś z Ukrainy wszelkich zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Witam
Reprezentuje firme zajmującą sie handlem zbożem, chętnie nawiąże kontak z firma która była by zainteresowana importem zbóż do Polski a nawet dalej.
Do you sell rubber scraps now ??
we buy the waste RAW rubbers from tyre factory which are rejected when tire production , such as the un-vulcanized rubbers scraps ,bladders , green tyre scraps . And also , we buy used rubber conveyor belt , used butyl rubber tube from used tire. Please tell me your supply now !! joan
witam poszukuję wspólników do eksportowania na ukrainę, interesują mnie returny agd rtv, telewizory lcd, sprzet rolniczy używany, uzywane opony, zalatwiam transport - maly do 8,5t i granicę. konkretne oferty proszę na priv. pozdrawiam
Moj były pracodawca przywoził z Ukrainy papier,w duzych rolach.Sprzedawał to firmą trudniącym sie w produkcji tulei papierowych...
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|