Witam
Ja importuje retury na duza skale jestem zainteresowany wspolpraca z ukraina prosze o kontakt na pw
magazyn mam na slasku zapraszam chetnych do wspolpracy!!
|
Import / eksport - Ukraina - strona 6 |
Import / eksport - Ukraina
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam
Ja importuje retury na duza skale jestem zainteresowany wspolpraca z ukraina prosze o kontakt na pw magazyn mam na slasku zapraszam chetnych do wspolpracy!!
"szafmi"- o jakie konkretnie mięso Ci chodzi? aby cokoliwiek powiedzieć o zaostrzeniach trzeba wiedzieć o jakie mięsko kaman....... a poprzednik miał na myśli Wydział Wspierania i Promocji Handu- dawny Wydz.Ekonom-Handlowy przy Ambasadzie RP.
Możliwe, że chodzi o wieprzowinę; Polska ma chorobę Aujeszkyego i wywóz świnek do UE (gdzie tego badziewia już nie ma) może sprawić pewne trudności. Bez badań an rusz. A że ministerstwo rolnictwa kładzie na praktycznie wszystko, to szybko się tego nie pozbędziemy. Ale Ukraina? Tutaj problemów i formalności będzie zapewne mniej.
Ja chciałbym "importować" z Ukrainy młode, atrakcyjne dziewczyny do pracy w Polsce. Wszystko legal. Jeśli ktoś zainteresowany współpracą proszę pisać. Pozdrawiam
Witam szukam klientów z Ukrainy zainteresowanych importem z Polski artykułów ogólnospożywczych po bardzo dobrych cenach.
Szukam odbiorcy plakatów, fototapet, obrazów canvas na Ukrainie.
Zainteresowanych proszę o kontakt.
A ja nie chcę tam robić interesów tylko po prostu bym sprzedał samochód osobowy:) Mam Golfa3 w kombi 98 rok, kolor czarny, motor 1.8 z gazem:) Co Wy na to?:D
To daj cene na priv i skąd jesteś. Do ua mam 20km więc jestem w temacie :-)
witam.Chciałbym dowiedziec sie jak wyglada w tej chwili import do Ukraine aut osobowych.Jakie sa procedury.Moze ktos jest w tym temacie.W polsce juz tak samochody nie schodza moze warto byłoby importowac je na ukrainy :)Prosze o kontakt.Pozdrawiam
czy otworzenie ciucholandów na Ukrainie się opłaca tam ludzie są biedni więc raczej będą kupować
mieszkam w Kijowie od 8 mc i jeszcze nie widzialem ciucholandow. outlet - tego jest sporo. ogolnie odziez jest o ok 40 % drozsza niz w polsce . j
pojecia nie mam o procedurach , ale wiem ze samochody sa duzo drozsze niz w polsce
a biedniejsza jest Ukraina wschodnia czy zachodnia i czy w ogóle według was to się może sprawdzić
A może bedzie bardziej opłacało się otworzyć fabryke ubran tak około 20 szwaczek i eksportowac na ukraine (Białoruś, Słowację, Rumunie, Bułgarie)?
dopalacze tam dawajcie... ;]
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|