|
IMPORT KWIATÓW Z hOLANDI |
IMPORT KWIATÓW Z hOLANDI
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam Planujw w niedługiej przyszłości importowac kwiaty z Holandi. mam bezpośredni dostep do holenderskiej firmy zajmujacej sie kwiatami.Moze ktos z uczestników forum zajmuje sie tym tematem, prosze o rade wiem ze ceny w Holandi sa o wiele mniejsze do 200%.Tylko nie wiem czy bawic sie w detal czy odrazu ilosci hurtowe??? Pozdrawiam
również zastanawiam się nad tego typu interesem
[quote="pawel7m"]Witam Planujw w niedługiej przyszłości importowac kwiaty z Holandi. mam bezpośredni dostep do holenderskiej firmy zajmujacej sie kwiatami.Moze ktos z uczestników forum zajmuje sie tym tematem, prosze o rade wiem ze ceny w Holandi sa o wiele mniejsze do 200%.Tylko nie wiem czy bawic sie w detal czy odrazu ilosci hurtowe??? Pozdrawiam[/quot
Moja niedawno powstała firma Dreams Gardens potrzebóje takich importerów jak wy ... Jestem z Warszawy i pilnie potrzebóje Bratków (najlepiej Delta) oraz ogromnych ilości tulipanów po około 20000 szt. na tydzień .... sam bym sie zajoł importem ale nie mam na to czasu .... czekam na odpowiedzi .. oczywiście czekam do dnia 01.06.2011 gdyż później sam będę musiał zająć się importem kwiatów z Holandii . Pozdrawiam . Piotr Korycki num. tel. 886388087 lub 886388088 emil. lngkorek[małpa]vp[kropka]pl
wszyscy zainteresowani importem kwiatow z Holandii zapraszam do zapytan. kontaktuje bezposrednio z producentami.
prosze o przemyslane zapytania od osob znajacych sie na branzy lub wiedzacych czego chca, czego poszukuja. nie udzielam ogolnych porad typu" kup ten gatunek tulipana bo to sie oplaca" pytania na PW lub 517756303 Piotr
Witam ,mieszkam 5 lat w Holandii,planuje z kolegą zajac sie sprowadzaniem kwiatów,krzewów,itp-prosze o rady,i interesują mnie orientacyjne ceny tu w Holandii i w Polsce.Z góry dziękuję
posiadam firme ktora kupoje kwiaty na aukcji w aalsmeer jak i je wysyla wlasnym transportem do polski i nietylko .z tego co wiem preferowany przelicznik przez klijentow w polsce jest 1 eu zakup nieliczac kosztow transportu jak i komisji sprzedasz jesz 10.00 zl czyli 1;10 .1000 eu to 10000 zl jerzeli zostanie 100% sprzedany towar kont kom 0031 633741021 leszek
witam my sprzedajemy kwiaty z holandii do polski kwiaty są sprowadzane z columbi gg 40812874 Marcin
pozdrawiam
witam mieszkam w holandii na stale mam dobre uklady z producentami róż cietych i storczyków,interesuje mnie wspołpraca stala ...najbardziej chodzi mi o odbior kwiatow w holandii,dowioze do gieldy... HOLLAND FLOWERS KUZI&RAFI 0644 248 651
Przeczytaj również posty podobne do tematu "IMPORT KWIATÓW Z hOLANDI": - Import Alkoholu z Holandi - Import kwiatów z Holandii - Import mebli debowych i skorzanych z Holandi - handel w holandi - Pomysły z holandi
• Strona 1 z 1
|
|