|
Import Laptopów z USA - strona 4 |
Import Laptopów z USA
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Należy sie spieszyć z zakupami w USA, bo polskie służby podatkowe już coś szykują na zaradnych obywateli. Laptop można dosyć tanio kupić w Stanch i przesłać do Polski. Skorzystaj z pośrednika np. kupigo.com. Wygodna stronka z kalkulatorem kosztów i wszsytkimi potrzebnymi informacjami oraz obszerną listą sklepów internetowych w USA. Tanie laptopy z USA to nie fikcja - różny towar mozna dostać nawet za pół ceny, a wielu rzeczy po prostu nie ma w Polsce. Najtańsze laptopy z USA to Dell, Toshiba, Sony, Acer, Gateway, Lenova, Compaq etc
Jezeli ktos szuka promocje na laptopa/notebooki w USA zapraszam wszystkich na strone internetowa zaile.com gdzie mozna znalezc regularnie dodawane promocje.
Elektronika i inne towary z USA, kupuje jako "bulk lots" (duze ilosci). Importerowi z polski daje mozliwosc przebijania ceny na aukcjach. Np; za 100 szt. flash drive importer decyduje za jaka maksymalna kwote mam to nabyc. Moja oferta jest skierowana tylko do powaznych importerow, a nie do osob chcacych nabyc jedna rzecz.
Myslisz o zakupie w USA? Potrzebujesz wyceny? Nie ma problemu, najprosciej zrobisz to na szopuj . pl
Handlujesz, pośredniczysz? tez ok, ogłoś sie i sprawdz sile szopuj . pl Usuń spacje z adresu
Sprowadzam laptopy z U.S.A po BARDZO kozystmej cenie do Dubaju a teraz jestem zainteresowana sprowadzaniem do Polski. Co musze wiedziec o podatkach i clach?
Sprowadzam laptopy i inną elektronikę (pod zamówienie ) z USA i Chin.
Ceny konkurencyjne,dostawa door to door lub odbiór osobisty w Wa-wie. Zainteresowanych proszę o kontakt na PW. Pzdr.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany importem laptopów z Wielkiej Brytanii to proszę wiadomość na priv , nie jestem pośrednikiem ale współpracuję z pewną firmą która sprzedaje laptopy, komputery stacjonarne , drukarki , skanery, dyski twarde , pamięci ram oraz monitory LCD itp
koszt transportu do Polski Ceny wysyłki 1 karton (50X50X50 waga 25kg) 2-5 laptopow 70.81 funtow 2 kartony (50X50X50 waga 25kg) x2 10 laptopow 90.81 funtow 3 kartony (50X50X50 waga 25kg) x3 15 laptopow 90.81 funtow 1 paleta (100x120x60 waga 100 kg) 20-45 laptopow 132.29 funtow jeżeli jest się posiadaczem euronip to nie płacimy vat. jeżeli na osobę prywatną to trzeba doliczyć 17,5% vat
kurde weź tu zagadaj na pw skoro nowi użytkownicy nie mogą...
witam-proszę o info na priv (oferty) osób zajmujących się sprowadzaniem elektroniki z USA w szczególności laptopy.
pozdrawiam
Jeżeli ktoś jest zainteresowany to nie ma żadnego problemu aby pisać bezpośrednio do mnie biuro(małpka)spawbor(kropka)pl
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import Laptopów z USA - strona 4": - Import z USA laptopow - Import laptopow z USA - Import laptopów używanych - Import z USA laptopów a znak towarowy - import laptopów i sprzętu mobilnego z USA i Kanady
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
|
|