|
Import luksusowych towarów |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
A własnie, moge wytargac 10 000 zł z UE ;]
Witam,
Moim zdaniem internet nie jest dobrym miejscem do zakupu markowych dóbr luksusowych, szczególnie łatwych do podrobienia perfum i ubrań. Dlatego nie liczyłbym na sukces w tym zakresie. Inaczej sprawa wygląda z elektroniką. Tutaj przy można szybko pozycję wywalczyć niższą ceną. Jeśli ma Pan dostęp do okazyjnych cen, ma Pan zaufanie do dostawcy w kwestiach płatności i nie jest Pan przy tym zmuszony do kupowania wielkich partii towaru, to zysk jest pewny. Jeśli ma Pan dostęp do markowej elektroniki w niskich cenach to sam byłbym zainteresowany współpracą z Panem. Posiadam gotówkę, magazyny, samochody. Mieszkam pod Warszawą. Ale interesują mnie konkrety: marka, model i cena hurtowa lub producenta, ilość sztuk w dostawie przy tej cenie, koszt transportu, sposób płatności, cena w Polsce uwzględniająca zysk. Jesli ma Pan te dane to proszę o kontakt na PW.
Dołancam sie do Rafala jezli to konkrety to prosze o PM.
Oferta NIEAKTUALNA. Znalazłem INWESTORA.
Dziękuje za wielkie zainteresowanie, na wszystkie prywatne wiadomości odpowiem jak najszybciej.
Przeczytałem inne Twoje posty :-)
Znalazłeś inwestora powiadasz? Ciekawe co powie ten inwestor jak mu wyjedziesz z tymi swoimi pomysłami: komputerami średniej kalsy za 150 zł, topowymi laptopami za 1000 zł i koszulkami polo za 50 groszy. Dałeś się nabrać na jakies superceny z Rosji i zawracasz głowę ludziom. Wyluzuj trochę :-) Chciałbym zobaczyć Cię jak jedziesz do tej Rosji po towar ze 100 tys inwestora w kieszeni. Ty chyba naprawdę nie wiesz o co w tym chodzi. Albo dzieciak jesteś jeszcze i na razie ponosi Cię fantazja. Nie obrażaj się - za pół roku sam się będziesz śmiał z tych swoich pomysłów. Pozdrawiam
|
|