|
Import markowych roweró z Holandii |
Import markowych roweró z Holandii
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam. Chciałbym sie podzielić własnym pomysłem na zarabianie pieniędzy. Chciałbym założyć firmę, która bedzie handlowała rowerami holenderskich marek typu Gazelle, Batavus, Sparta itp. Kupowane rowery sa najcześciej uzywane i wymagają drobnego remontu(Holendrzy bardzo dbają o swoje dwukołowce). Widzę ze w ostanim czasie popyta na rowery holenderski mocno wzrósł. Chciałbym żebyście drodzy forumowicze udzielili mi rad i sugestii. Moze juz ktos zajmował sie takim biznesem . Czekam na wasze opinie. Pozdrawaim
rzeczywiście wzrósł popyt sam poluję na dobrego batavusa na allegro, ale wszystkie aukcje przegrywam :)
żeby się w to bawić musisz znać jakiś jezyk, mieć ciężarówkę i jeżdzić samemu po te rowery. Opłaca się tylko jak robisz to hurtowo, bo na jednej sztuce zarobek jest pewnie rzedu 100-300 zł
Witam niedlugo wyjezdzam do holandii po markowe uzywane rowery jezeli ktos jest zaintersowany prosze pisac na prv , wiecej informacji pozdrawiam
Witam.jestem zainteresowany rowerkami z holandi
chetnie wezme w komis rowery do sprzedaży mam magazyn i miejsce na rynkach moge też sprzedawać jako egzemplaże z katalogu foto. Moge podpowiedzieć jak jedną aukcją wystawić 100 rowerów indywidualnie i tak by było nimi zainteresowanie
Ciekawy temat ze wzgledu na miejce zamieszkania Belgia I znajomosc jezyka Moze warto sie natym tematem schylic Wie ktos moze w jakim przedziale cenowym jest najwieksze zainteresowanie w Polsce takimi rowerami
Mieszkam w nl, zajmuje sie wyszukiwaniem dowolnego produktu w holandii.
Dla chcetnych moge wyszukac produkt badz punkt odbioru na terenie calej holandii.
Moim zdaniem pomysl ma potencjał, teraz takie rowery są modne. Ja bym zrobił jakiś sklep internetowy napewno, albo aukcje, w każdym razie skupił się na działaniach w sieci i zaangażowaniu ludzi - żeby np wysyłali zdjęcia na swoich rowerach od was itd, jakieś konkursy, można dużo fajnych rzeczy wymyślić. Sprzedawać je można nawet przez wizytówkę w panoramie firm, która tak czy tak się przyda, teraz mozna ją powiązać z allegro i automatycznie powstaje taki esklep. Fajna, innowacyjna sprawa.
Ja mogę dać hasło reklamowe- "import rowerów dla histerów" lub np. "klasa rowerów dla wszystkich hipsterów". Oczywiście te propozycje proszę potraktować z przymróżeniem oka:)
Ale błędów narobiłem, OMG! Pisałem na smartfonie i się nie podkreślało na czerwono. Jednak ta technologia powoduje zanik umiejętności ortograficznych...
Rowerki można kupić również z Anglii z retury 14 dniowe jeżeli jest ktoś zainteresowany wyślę ofertę,
lub wpisując w googlach retury można znaleść samemu
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import markowych roweró z Holandii": - Import z Holandii ? Mieszkam w Holandii pomogę... - Import markowych perfumów z UE - Import markowych perfumów z UE - import markowych zabawek - import markowych produktów
• Strona 1 z 1
|
|