Jak w temacie posiadam transport,doswiadczenie kilkuletnie,kontakty
Wiecej szczegolów na PW
|
Import motocykli szukam wspolnika-inwestora |
Import motocykli szukam wspolnika-inwestora
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Inwestycje
‹ Szukam inwestora
Autor
Wiadomość
Jak w temacie posiadam transport,doswiadczenie kilkuletnie,kontakty
Wiecej szczegolów na PW
a to chcesz opanować cały kraj czy gdzieś konkretniej to ma być?
Kolego jak nie znasz sie na branzy motocyklowej to nie pisz pierdol.
Lokalizacja nie ma znaczenia. Kto chce kupuc motocykl i cena pasuje jedzie po niego nawet na drugi koniec Polski,sprawdzone wielokrotnie. Zapraszam na PW A tym co piszą po to zeby nabic posty i nie maja zielonego pojecia dziekuje.
a ty szukasz inwestora czy kupca,
czy zaczynasz od 0 nabijać posty??
nie jestem kolegą twoim i nie będęwystarczy że ty się znasz i umilkniesz jak nie masz nic do powiedzenia
proszę nie przejmować się użytkownikiem AMS9...notorycznie zatruwa posty oraz wzbudza niepotrzebne i bzdurne dyskusje na jasny temat..;)..w/w Pana pozdrawiam..;)
tyle mas do napisania w TEMACIE, następny młody zapaleniec który szuka zwady? zajmij się TEMATEM jak potrafisz, jak nie potrafisz to milcz
;)...po pierwsze,,ortografia....po drugie,,napisz choć jedno własne ogłoszenie,,i nie marnuj czasu innym....a swoje niezdrowe emocje pozostaw żonie,,,,chyba,że masz naście lat,,,,,w takim układzie współczuję nauczycielom,,,w innym...żonie..;)
następny młokos który tylko takie "mądre"banialuki wypisuje
nie masz nic do dodania w TEMACIE to milcz, to co napisałeś to każdy sfrustrowany dzieciak potrafi, napisz choć w miarę coś mądrego
Gdybyś miał do powiedzenia w TEMACIE choć część tego co inni,,mógłbyś mnie pouczać,,,;)..,,powinniśmy jednak być Ci wdzięczni,,,ponieważ poprzez Twoje pseudo komentarze nasze TEMATY trafiają na początek listy..;)..a poza tym,,,emerytów powinno się traktować z szacunkiem,,więc,,,miłego dnia proszę Pana...;)
Wasze TEMATY, a to ty "emerycie" jesteś klonem tego co założył temat??
no to jak admin przeczyta to masz już z głowy "gęgolenie"
Z tego co pamiętam,,,to nie jesteśmy na "ty"...a poza tym,,,ADMIN powinien zająć się Tobą,,,i Twoimi chorymi ambicjami,,,przydałby Ci się zimny prysznic,,,choć,,,staram się Ciebie zrozumieć..i łączę się z Tobą w bólu,,,,,;)
śmieszny jesteś, zajmij się wnukami, no ale one pewnie cię nie lubią,
gęgasz i gęgasz i nic z tego nie wynika, zaśmiecasz tylko temat
szkoda mi człowieka,który założył ten temat,,,niestety,z powodu takich ja Ty wszelkie informacje toną w odmętach Twoich wypocin.....a jeśli ja jestem dziadkiem,,to cóż mógłbym dać swoim wnukom jeśli nie Werter's Original..;)....zdrówka życzę..... ps.mała rada...zmień liczbę przy nicku na większą,,ponieważ coraz bardziej robi się podobna do Twojego IQ,,i będzie wstyd..;)
niby "dojrzały" człowiek, a posty jak w piaskownicy,
może ty za dużo z dziećmi przebywasz? wszyscy wiedza że na starość się dziecinnieje, ale żeby aż tak?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import motocykli szukam wspolnika-inwestora": - import motocykli ze wschodu starych motocykli radzieckich - Import motocykli z Włoch lub UK. Szukam kontaktów - Szukam wspolnika-inwestora Import motocykli - Import motocykli z Włoch, UK, FRANCJA. Szukam kontaktów - Import motocykli
• Strona 1 z 1
|
|