Cześć, znam język włoski chciałabym zająć się sprowadzaniem ciuchów z Włoch, czy ktoś wie gdzie we Włoszech można kupić super ciuchy oraz obuwie, oczywiście nie za drogo?
Bardzo proszę o odpowiedź.
|
Import odzieży oraz obuwia z Włoch |
Import odzieży oraz obuwia z Włoch
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Cześć, znam język włoski chciałabym zająć się sprowadzaniem ciuchów z Włoch, czy ktoś wie gdzie we Włoszech można kupić super ciuchy oraz obuwie, oczywiście nie za drogo?
Bardzo proszę o odpowiedź.
Witam
Mam kontakty we włoszech z producentami odziezy oraz hurtownikami, napisz na Pw o jakie rzeczy konkretnie chodzi
rowniez szukam kontaktu hurtownii wloskich. carmen_cari (malpa) o2 (kropka) pl
witam bede sprowadzac odziez z wloch jak jestes zainteresowana to pisz na gg 6707778:)
Interesuje mnie odziez włoska znanych marek na handel hurtowy, podejmę współpracę
chętnie się przyłączę grzegorz.staszak@gmail.com
Jestesmy bezpośrednim importerem wysokiej klasy obuwia z Włoch. (KOZAKI, BOTKI, SANDAŁKI, PANTOFLE ITD) W naszej ofercie posiadamy zarówno pojedyncze ekskluzywne model, jak również całe rozmiarówki. PROWDZIMY SPRZEDAŻ DETALICZNA I HURTOWĄ. Sprowadzamy takie firmy jak:
PACIOTTI,GIANMARCO LORENZI, LE SILLA, CELINE, BALDININI, FABI, NANDO MUZZI GUARDIANI, ICE BERG, FABIANI, LACROIXE, KENZO, MARC JACOBS, SEXY KISS, GIANCARLO PAOLI I WIELE INNYCH... Co tydzień nowa dostawa...WWW.LUX-MODA.COM Jestesmy otwarcie na wszelką wspolpracę...Mówimy po angielsku, niemiecku, włosku... posiadamy rowniez odziez...
Witam mam pytanie dotyczące kupna odzieży z Włoch nie muszą to być podróbki ani orginalne ale interesją mnie cichy dobrze wykonane i w modzie. Dziekuje za jaką kolwiek informacje emial:kozi23@poczta.onet.pl
witam
poszukuje adresów we Włoszech hurtowni z markową odzierzą , takich projektantów jak VERSACE ARMANI ,CAVALLI , GALLIANO D&G itp prowadzę butik i szukam nowych miejsc z takim towarem oczywiscie za konkretny i wiarygodny adres takich miejsc we WŁOSZECH wynagrodze informatora propozycję prosze kierować na maila kendy86@vp.pl
Witam. Jeżeli jesteś poważnie zainteresowany sprowadzaniem ubrań z Włoch pisz. Mam adresy do firm zajmujących się odzieżą damską(kurtki, płaszcze, bluzki bez obuwia) Firmy są naprawdę sprawdzone wszystkie firmy skupione są w jednym obrębie. Informacja jest Płatna, ale gwarantuje, że nie będziesz żałować przy małej dopłacie jestem w stanie jechać tam. Sam zapłaciłem sporo pieniędzy żeby tam trafić, ale nie żałuje teraz. Ilość jest ograniczona oraz to z skąd jesteście i gdzie będziecie tym handlować.
Witam, jesteśmy bezposrednim importerem obuwia z chin. Zainteresowanych prosimy o kontakt: A_Mody@interia.pl Pozdrawiamy
Ogólnie bardzo ciężko teraz zdobyć jakiekolwiek informacje na temat miejsc z których można importować ubrania, uty oraz dodatki. Każdy walczy o wyłączność i nic dziwnego. W dzisiejszych czasach niestety w tej branży konkurencja jest niesamowicie mocna i będzie jeszcze mocniejsza. Ja niedawno rozpoczęłam działalność gospodarczą i prowadzę sklep odzieżowy damski i również rozglądam się za jakimikolwiek informacjami dlatego również proszę o jakąś wskazówkę.
Jesli aktualne to odpisz anetakawula03@gmail.com
Witam!
Również jestem zainteresowani kupnem odzieży i butów po atrakcyjnych cenach. Interesuje nas przede wszystkim moda młodzieżowa damska. Mail do nas: biuro@v-tec.pl
witam , jestem polka ale miszkam na stale we Wloszech i zajmuje sie kreacja kontaktow pomiedzy wloskimi producentami odziezy i klientami , jesli szukasz odziezy w dobrych cenach i prosto z fabryki mozesz skontaktowac sie ze mna na adres terrywojdyla@yahoo.it
Sprawdź również podobne tematy:
- Import odzieży markowej oraz obuwia z USA
- BEZPOŚREDNI IMPORTER ODZIEŻY I OBUWIA Z WŁOCH - IMPORT OBUWIA Z WŁOCH - Poszukujemy dostawców odzieży oraz obuwia w atrakcyjnych cen - Import z Włoch oraz Francji - Hurtownia odzieży sportowej oraz obuwia - Everlast, Fila - Sprzedam 50kg MARKOWEJ uzywanej odzieży oraz ADRESY z włoch - Import odzieży z Włoch - Import odzieży z Włoch Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|