|
Import odziezy uzywanej z Anglii |
Import odziezy uzywanej z Anglii
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam, proszę o kontakt osoby które pomogą ( oczywiście nie za darmo) w imporcie odzieży używanej z Anglii, interesują mnie duże ilosci towaru!!! zapraszam na matkoski(małpa)tlen(kropka)pl
witam
prosze o podanie czego dokladnie Pan oczekuje , ja posiadam odziez uzywana w najlepszej jakosci , z metkami takze , wszystkie rodzaje , ilosci hurtowe , siedziba w anglii , ceny bezkonkurencyjne pozdrawiam
interesuje mnie odziez uzywana niesotrowana, prosze o mozliwosci i oferte z cennikiem, na podany wyzej adres! pozdr
interesuja mnie ubranka dla dzieci od 0 do ok 5 lat!nie ukrywam ze wolalabym wybierac w odziezy z metkami!!!jesli jest taka mozliwosc to prosze o jakas oferte!dodam ze chodzi mi o wieksza ilosc ubrac(caly bus)dziekuje
witam , posiadam namiary na dobre zrodlo odziezy mozemy rozpoczas wspolprace , ceny i warunki przesle na meila prosze o odp - bez posrednikow , bezposrednio w uk !!! gdyz w uk mieszkam
magicseller Chnie zapoznam sie z Twoj oferta, nie wiem wogle czy jeszcze wchodzisz na te forum jezeli bedziesz to sie odezwij to zaczniemy rozmawiac. pozdro
prosze o ofertę
Proszę o ofertę na pw
Witam serdecznie Jestem zainteresowana wspólpracą z kimś w Anglii ...chodzi o odzież outlet końcówki kolekcji skupowanie w Anglii i wysyłka do Polski pozdrawiam Uka
Magicseller ja tez mieszkam w UK, zakladam z kolegą firme transportową, mamy juz dużego Vana typu luton box. Chetnie podejme wspolprace
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import odziezy uzywanej z Anglii": - Zbiórka odzieży używanej w Anglii - Hurtownia odziezy uzywanej towar z Anglii - Hurtownia odziezy uzywanej niesort z Anglii - odzieży używanej z anglii, niemiec włoch itp - Szukam dostawcy odziezy używanej na terenie Anglii
• Strona 1 z 1
|
|