Witam, mam pytanie odnośnie sprowadzania samochodow z włoch.
Odnośnie wymaganych dokumentów. W kraju i jak tam sie to zalatwia itd:)
Prosze o pomoc:)
z góry dziekuje wszystkim:)
|
IMPORT Samochodow z WLOCH |
IMPORT Samochodow z WLOCH
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam, mam pytanie odnośnie sprowadzania samochodow z włoch.
Odnośnie wymaganych dokumentów. W kraju i jak tam sie to zalatwia itd:) Prosze o pomoc:) z góry dziekuje wszystkim:)
witam...nasza firma sluzy pomoca w imporcie pojazdow z wloch i z przyjemnoscia wyjasnie jak to dziala: do zarejestrowania samochodu w polsce potrzebuje Pan dwa oryginalne dokumenty
1. certyfikat wlasnosci 2. dowod rejestracyjny - anulowany przez wladze wloskie oba dokumentu uzyskuje sie w odpowiedniku wydzialu komunikacji lub w specjalistycznych agencjach......trwa to, w zaleznosci od biura, 1-4 dni i kosztuje od 60-110 euro..... do przewozu pojazdu wystarczy kopia w/ w dokumentow i umowa kupna/sprzeday lub faktura pozdrawiam
Jesienią mam zamiar sprowadzić samochód z Włoch. Nigdy tego nie robiłem i w związku z tym chciałbym nabrać jakiegoś doświadczenia. Jeżeli więc ktoś wybiera się do Włoch po samochód z chęcią bym do niego dołączył. Oczywiście na własny koszt. Sądzę, że mógłbym być przydatny bo znam j.włoski i angielski. Ponadto jestem inzynierem mechanikiem o specjalnosci samochody i ciagniki. Tak więc jeśli komuś przydałoby sie wsparcie językowe i techniczne przy sprowadzeniu samochodu z Włoch - proszę o kontakt.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "IMPORT Samochodow z WLOCH": - import z wloch - import z wloch - Import z Wloch - motoryzacja - IMPORT KAWY Z WLOCH!!! - Motory z Wloch Import
• Strona 1 z 1
|
|