|
Import telefonów komórkowych z Anglii - strona 2 |
Import telefonów komórkowych z Anglii
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Cze, oto najnowsza oferta nowych telefonow: NOKIA 6300(360ZL),Samsung D900i(480ZL),Sony Ericsson W810i(420ZL),Nokia 5300(300ZL),Samsung J600 (300ZL).Polecam.
Rewelacyjne ceny xD
No ceny tak , tylko jak z wiarygodnościa :))
:) mówiłem już o nokii, co do sony ericssona oraz samsunga to niewiem. Ale nadal w hurcie polecam " A lot of..." na ebayu. A detal też ebay, ale już konretny model.
albo wholesale lot(s)
Ktoś może w tym temacie napisze jak to jest z tym paypalem i inteligo?
witam
mam pytanie odnosnie przewozu telefonow komorkowych z agnli do polski(droga lotnicza) przewozil moze ktos np;20szt nowych telefonow rachunki itd sa placi sie jakies clo itd dzieki za odp pozdrawiam borian21
kto szuka tej znajdzie...
Witam,
nie ma problemu z przewiezieniem większej ilości - mam znajomych którzy po 50szt. ładują w bagaż podręczny i do samolotu :). Jak masz dokumenty zakupu - faktury, paragony to nikt się nie będzie czepiał. Pozdrawiam
hej.Witam Was. Jak juz tak rozmawiacie to chcialam sie zapytac maru10 co sadzisz o imporciez chin roznych rzeczy np mp4, szuszarek do wlosow, kosmetykow czy czegos takiego. Chcialam sie zapytac czy nie wiesz jak znalesc wiarygodnego dostawcy, ktrory zgodzilby sie bez walkow na dostawy detaliczne a niee hutrowe bo od czago mialabym na poczatek zaczac skoro nie ciesze sie wysokim kapitalem... Jezeli wiesz cos o tym i jestes w stanie mi pomoc to bardzo bylambym wdzieczna. acha. Mam natomiast znajomosci w Anglii, USA i Irlandii i moglabym tez cos z tamtad sprowadzic ale konkretnie nie wiem co. Myslalam tez o telefonach ale przeciez oprogramowanie jest angielskie no i ladowarki..... /pytalam sie o te telefony i mp3 w irlandii i anglii i na razie dostalam odpowiedz ze ceny sa CHYBA z tego co wiedza podobne . Jezeli cos chce to musze konkretnie im powiedziec wiec jestem troche w kropce czy mozesz mi pomoc????????
z gory bardzo dziekuje. Natalia.
Zapraszam do współpracy hurtowej minimalne zamówienie 10 sztuk w ofercie telefony marki Cect w atrakcyjnej ceni ;) Nie długo w ofercie Sony Ericsson, Samsung
a co jesli nie posiadam dg tez moge przewiesc np 20 telefonow droga lotnicza bez problemow?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import telefonów komórkowych z Anglii - strona 2": - szukam odbiorców telefonow komórkowych z Anglii - Import telefonów komórkowych z UK - Import telefonów komórkowych - Import telefonów komórkowych używanych, uszk EUROPA kontakty - Import telefonów z Anglii - tylko poważne oferty
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|