|
Import Towarów z Chin! |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Znajdę każdy towar w Chinach, cena , namiar na kontrahenta, koszt transportu, cło. Zainteresowanych proszę o kontakt.
Witam
Jestem zainteresowany ofertą importu produktów z Chin. Prosiłbym o dokładniejszą ofertę i jakieś zdjęcia i cennik. Pozdrawiam oscarito(małpa)o2(kropka)pl
Witam
Prosił bym o cennik i inne informacje poniewaz moze bym byl zainteresowany a w szczególnosci interesuja mnie oryginalne buty takich firm jak :Nike,Adidas,Puma,Reebok i AND1
Wiam,
chciałbym prosić o kontakt w sprawie sprowadzenia z Chin ubrań firmy Ralph Lauren. Interesują mnie większe ilości sprowadzane regularnie, możliwość stałej współpracy. Bardzo proszę o kontakt na e-mail zawarty w moim profilu. Oczekuję na kontakt. Pozdrawiam.
Witam.
Mnie interesuje import sprżetu CCTV. Jeśli się coś znajdzie to proszę o kontakt...
Napisz cos wiecej na priv.
Pozdrawiam
czekam na wieksze info (m.in. cennik) na priv lub ttomekb(malpa)o2(kropka)pl
Jestem zainteresowany oferta.
Prosze o wiecej informacji oferte produktow cennik itd Pozdro.
Witam jestem zainteresowany wspolpraca prosze o oferte wraz z cennikiem
witam,jestem zainteresowany sprowadzaniem elektroniki, akcesoriow do kompoterow, palmtopow, laptopow itp...Czekam na informacje na priva,jakies ceny i info na temat wysylki.
Witam, interesuje mnie przede wszystkim drobna elektronika. Co konkretnie napiszę po otrzymaniu odpowiedzi czy temat jest jeszcze aktualny. Pozdrawiam
witam
jestem zainteresowany sprowadzeneim sukni slubnych i wieczorowych prosze o kontakt na privat
Jezeli jestest exporterem z Chin i chcesz aby towar docieral do Polski bez zadnych problemow na granicy to prosze o kontakt. Jestem w stanie pomoc.
Ten topik to jakaś ściema, zeroodzewu od autora...
Ok sam szukam kontaktow w chinach i z tym nie moge wam pomoc ale jezeli ktos szuka kontaktow w Stanach (a wiadomo $ slabo stoi to sie oplaca sprowadzac).To moze moge pomoc na kazdy temat od ciuchow przez samochody po jachty wystarczy zapytac? Najlepiej na forum.
|
|