|
IMPORT TOWARÓW ZAGRANICZNYCH 2012 |
IMPORT TOWARÓW ZAGRANICZNYCH 2012
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Witam,chciałbym poruszyc temat importu zagranicznego głownie chodzi mi o kraje UE,co waszym zdaniem bedzie warto importowac w 2012? i z jakich krajów? prosze o rozwiniecie tematu bez zlosliwych postów.
dokładnie to samo co w 2011 tylko trochę mniej
+ nowosci czyli tego czego w 2011 nie było to gwarancja sukcesu ( im głupsze pytanie tym wiecej chcetnych do wypowiedzi co z pewnoscią się okaze prawdą ) -:)
golonko Twoim zdaniem łancuszki kulkowe to dobry i oplacalny towar? widze ze jestes doswidczonym czlowiekiem w biznesie wiec mioze sie czegos od Ciebie naucze;) jaki prowadzisz biznes?
Witam zajmuje się sprzedażą cześć samochodowych na wysoką skale jestem zainteresowany sprzedażą części do Norwegi poszukuje osób zainteresowanych współpracą
to pierwsza lekcja bedzie -:) znajdz mi taki towar w Polsce -:) to sie dowiesz czy taki jest jesli nie ma to lekcja druga bedzie -:) przeczytaj ponownie mój post , połacz to z efektami poszukiwań i bedzie czas na wyciągniecie wniosków ps i czytaj chłopie czytaj ze zrozumieniem nie pisałem nigdzie ze ,,łancuszki kulkowe " czytaj jeszcze raz było łancuszki kulkowe ze stali 316 L nie ma róznicy ? -:) jesli nie ma to nie bedzie trzeciej lekcji nie mam czasu na ,,alfa - betów" -:)
Ja ma dostęp do łańcuszków kulkowych 3,2 mm (na metry) - stal 304 (łącznik też). Minimalna szpula - 100 stóp, minimalne zamówienie - 10 szpul. Wytrzymałość na zrywanie - 20 kg.
Chcesz wyłączność na Polskę ??? Chcesz więcej asortymentu do importu - niedostępnego w PL, lub drogiego. Zapraszam do rozmów - najchętniej osobiście. Na tym etapie nie prowadzę żadnych negocjacji elektronicznie - pewu, mejle i inne wynalazki. Nie wchodzi w grę „darmocha” - moje usługi są płatne, wystawiam f-ry VAT. Więcej pytań i odpowiedzi - 502 600 600, lub osobiście. Pozdrawiam Tadek PS - proszę nie prowadzić „uczonych rozważań” o wyższości stali 316 nad stalą 304 (również z L). Łańcuszki kulkowe ze stali 316L są w Polsce, tylko zapytajcie o materiał łączników.
a ile chcesz za wyłaczność na cały swiat ? no moze na pocżtek na europę ? i w ogóle masz ten towar czy tylko jak kazdy potłuczony tutaj gadasz ?
Z Twoim sposobem komunikowania się nie zasługujesz na rzetelną odpowiedź.
Natomiast z przyjemnością zadedykuję Ci ten cytat: "Próżnoś repliki się spodziewał Nie dam ci prztyczka ani klapsa. Nie powiem nawet pies cię j...ł, bo to mezalians byłby dla psa”. - J. Tuwim
The Wall - się
czujna fita , szukaj fita , szukaj , niuchaj
To smutne, że tytuł DZIEŁA SZTUKI będącego w chwili obecnej kanonem „literatury muzycznej” używa się w takim celu. Jeszcze smutniejsze jest to, że zachowując się w taki sposób, plasujesz się w grupie uczestników narażonych na ostracyzm. Natomiast bawią mnie wysiłki osób Twojego pokroju, które próbują mnie obrazić. Polecam wtedy lekturę moich wpisów, Tobie też. Nie będziesz się dziwił, kiedy „zaboli”.
h- wała ci za twoje wpisy
ale czytac ich nie bedę jak są takie mundre jak ,,dostęp do towaru " to się posikam ze szcześcia dostep do towaru heheheheh tu widac wszyscy mają znajomych, co mają znajomych, co wiedzą kto ma towar
Sądzę, że nie wyrosłeś z pampersów, więc będą jak znalazł.
To nie kwestia znajomości, lecz umiejętności: http://nt.interia.pl/wiadomosci/news/st ... le,1685750 Skoro nie potrafią studenci, to co można powiedzieć - a raczej napisać - o takich „siusiumajtkach” jak Ty.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "IMPORT TOWARÓW ZAGRANICZNYCH 2012": - Euro 2012 - Irlandia i UK - szukam towarow i uslug - Hotele 2012 / Hotels 2012 - jak zarobić na eruo w Polsce - Import towarów z UK!!! - IMPORT TOWAROW Z USA - Import towarów z UK
• Strona 1 z 1
|
|