|
Import wegla |
Import wegla
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
witam importuje wegiel z czech wszczegolnosc eko groszek tylko jest jeden powod brak odbiorcow co mam zrobic
Czeski eko groszek - ktoś kto raz go kupił, nie zrobi drugi raz tego błędu. Krąży informacja, że czeski eko groszek jest kupowany przez handlarzy za ok 200 złotych/tona. Sprzedawany jest indywidualnym odbiorcom w Polsce za cenę zbliżoną do polskiego. Pali się źle. Lepiej mieć tonę polskiego, niż trzy czeskiego - podobna wydajność. Tak ja słyszałem od osoby która się nacięła.
I nie ważne dla kupującego na ile jest to prawdą, na ile nie. Będzie problem z jego zbytem i już.
z tego co ja wiem wegiel z czech nie jest juz taki tani jak rok temu ceny sa prawie takie jak w polsce poniewaz czech sie wycwanily ze polacy czesciej jezdza do nich po wegiel a moj wegiel jest badany w instytucie chemicznej przerobki wegla w zabrzu i tych co mam stalych klijentow yo nigdy nie nazekali i sa zadowoleni
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import wegla": - import wegla - import węgla ze wschodu - IMPORT węgla z Kolumbii - Skład węgla - Skład węgla.
• Strona 1 z 1
|
|