Posiadam skład węglowy w woj. Kujawsko- Pomorskim. Czekam na oferty cenowe węgla.
Mój e-mail daniel500000@interia.eu
|
Import węgla ze wschodu - strona 3 |
Import węgla ze wschodu
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Posiadam skład węglowy w woj. Kujawsko- Pomorskim. Czekam na oferty cenowe węgla.
Mój e-mail daniel500000@interia.eu
Witam.
Dostarczmy węgiel z importu, pozukujemy odbiorców hurtowych na terenie całego kraju. Dobra jakość , niska cena , dogodne warunki. Prosimy przysyłać zapytania z podaniem parametrów na adres ; andrejsar@gmail.com
Witam,
Jestem zainteresowany kupnem węgla ze wschodu. Proszę o ofertę na węgiel o podanych poniższej (lub podobnych) wartościach: 1 Całkowita wilgotność - 15,8% 2 Popiół - 8,5% (stan roboczy);10,0% (stan suchy) 3 Części lotne - 31,5% (stan roboczy);37,4% (stan suchy) 4 Siarka - 0,44% (stan roboczy);0,52% (stan suchy) 5 Wartość opałowa - 23197 kJ/kg; 5541kcal/kg Zamówienie 2400 T, z transportem do Hrubieszowa lub Gołuchowa. Proszę podać również warunki płatności kontakt tel. 510 162 468 Pozdrawiam
Witam
Posiadam bezpośrednie kontakty z kopalniami w Rosjii,na Ukrainie i innymi firmami np.nawozowe ,drzewne,każdy towar dzierżawa-kupno obiektów i ziemi tel 505804931
Witam. proszę o przesłanie oferty handlowej na e-mail : antoni.zawadzki"małpa"wp,pl jestem bardzo zainteresowany współpracą
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import węgla ze wschodu - strona 3": - Import drewna ze wschodu - import z bliskiego wschodu - import odzieży ze wschodu - Import drzewa ze wschodu - Import ze wschodu, sprzedaż na zachodzie
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
|
|