|
Import z chin posrednik |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
czytam tu duzo o sciaganiu towarow z chin ile jest problemow i napisze szczeze ze latwiej ominac to wszystko ja tak zrobilem i nie zaluje zglosilem sie do firmy zajmujacej sie tym powiedzialem co chce oni sami zalatwili mi wszystko niczym sie nie martwilem ich pracownik w chinach wynegocjowal dobra cene sprawdzil towar na miejscu poprostu dostalem towar pod nos a cena byla nizsza niz sam chcialem sobie sciagnac przez alibabe i bez ryzyka pozdrawiam
hmm w drugim poscie piszesz ze zainwestujesz 200 tys , skor masz tak switna firme ktora ci wszytko sciaga pod nos i najtaniej niech ci cos sciagnie za te 200 tys sprzedasz i zarobisz:)
jedno jest powiazane z drugim szukam kogos z kim mozna otworzyc jakis duzy sklep do ktorego bym zalatwil towary z chin sam handluje tylko na alegro
Bardzo mi proszę napisać, kto w takim układzie jest Importerem?? Importerem, wraz z wynikającymi z tego tytułu obowiązkami, odpowiedzialności za towar. Towary kupował Pan niejako samodzielnie, na własną firmę, czy od nich/przez ich firmę?? Z gory dziekuje za odpowiedz, Pozdrawiam
Mozna wiecej info co to za firma i jak wyglada ich odpowiedzialnosc.
Ja też proszę o więcej info na temat tej firmy.
Z góry wielki dzięki
witam i ja poprosze o namiary na tego posrednika.
Pozdrawiam
|
|