Witam!
Chciałbym rozpoczac biznes handlujac chinskimi pojazdami typu Cross , Atv , skutery a dodatkowo prowadzic serwis z czesciami zamiennymi.
Czy moglby mi ktos pomoc znalesc kontakt z takimi chinskimi importerami.
|
IMPORT Z CHIN - strona 11 |
IMPORT Z CHIN
Biznes Forum ‹ Biznes, Dotacje z UP i UE ‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam!
Chciałbym rozpoczac biznes handlujac chinskimi pojazdami typu Cross , Atv , skutery a dodatkowo prowadzic serwis z czesciami zamiennymi. Czy moglby mi ktos pomoc znalesc kontakt z takimi chinskimi importerami.
Witam serdecznie
Mam pytanie odnośnie importu ciuchów z Chin, jakie będe płacił cło i podatek za sprowadzanie ciuchów jako osoba fizyczna i jaką najszybszą i najtańszą formę transportu wybrać. Powiedzmy że na początek chciałbym sprowadzać mniejsze ilości, paczki typu 100-200kg i jakie są opłaty za przesyłkę za takie ilośći ?? Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam
Przylaczam sie do pytania adiemusa (jako osoba prawna). Jakie jest, Waszym zdaniem, absolutne minimum (chodzi o srodki finansowe) w celu rozpoczecia takiej dzialalnosci? Pozdrawiam i dziekuje;)
poszukuje osob mieszkajacych w chinach najlepiej polakow. nawiaze wspolprace z taka osoba w celu sprowadzania towarow z chin i nietylko z chin.
pozdrawiam art
Witam. Jeśli macie pomysł na import z Chin i szukacie wspólnika w inwestycjach - polecam się. Interesuje mnie cała branża IT - ATV. Kontakt do mnie na www vobit pl - na stronie jest podany kontakt do mnie czyli do właściciela firmy.
jeżeli macie pytania dotyczące importu (sad, należności celno-podatkowe) to chętnie pomogą
moglby mi ktos podpowiedziec bo zupelnie nie wiem jak sie zzabrac do sprowadzania z chin, a mianowicie chodzi mi o granit- plytki granitowe, plyty czy ktos sie tym zajmuje ew. wie jak sie do tego zabrac i ma chwile aby mi to wytlumaczyc z gory dzieki
Jestem importerem granitu z chin. Jeśli interesowalaby Pana/ Panią współpraca to proszę o wiadomość priv. Proszę o podanie regionu z jakego Pan/i pochodzi.
Pozdrawiam
Witam.
Ostatnio byłem zaintersowany importem z Chin kart pamieci,np kingston,sony sandisc,inne.napisalem do kilku producentow w Chinach z prosba o przyslanie cennika.Po otrzymaniu go bylem zaskoczony cenami.Otoż były one takie same albo nawet wyzsze od cen tych samych produktow dostepnych rowniez jako nowe w POlsce na allegro!!! I pokreslam ze byly to ceny porducentow!!! w NIektorych przypadkach nawet sobie pomyslalem ze wartobyloby niektre modele kart eksportować z POlski do Chin. czy ktoś mi wyjaśni skąd tak wysokie ceny u chinskich producentów? Gdzie te tanie Chiny?
na allegro sprzedają poniżej ceny zakupu,zarabiają na przesyłce
Czy ktoś wie jak importować zabawki z chin????głownie chodzi mi o te oryginalne fisher price, disnay itp??????????
pozdrawiam
Wydaje mi się że oferty handlowe ubrań z Chin na alibaba.com to same nędzne podróbki. Czy ktoś mógłby się wypowiedzieć na ten temat.
Nastepny. Na sztos.
Dziwne Panie Pater kolega tu z forum czekal pare tygodni a Pan nawet sie nie odezwal.Kolejny walek!!!!!!!!!!
Sprawdź również podobne tematy:Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|