|
Import z Chin |
Import z Chin
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Witam, Mysle o założeniu sklepu internetowego z np. elektronika , sprzetem komputerowym itp. Produkty ściagałbym np. z Chin zwiedziłem już alibaby i tym podobne, nawiązałem kontakt z dziesiatkami hurtowni by dowiedziec sie jakie maja ceny rożnych gadzetow elektronicznych i sprzetu komputerowego , sporo tez czytałem o imporcie w internecie również o firmach ktore pomagaja ściągnąć towar z chin. Chciałbym zapytać jak to jest z tym Importem tak naprawde czy ktoś z Was importuje cos np. z Chin? czy jest opłacalne zlecać import firmie wyspecjalizowanej czy lepiej na własna reke znaleźć wiarygodną hurtownie.Czy jest to wszystko opłacalne jakbym znalazł na polskim rynku sektor , który miał by zbyt?
napisałem ci odpowiedź , pisałem chyba z 15 minut, zamieścilem linka i mi nie przeszło bo nie moge wysylac linkow w postach
nie chce mi sie pisac jeszcze raz, jak cos to wal na pm pozdro
@radzik
import to nie jest taka straszna sprawa...jesli masz kasę to zawsze możesz zlecić to firmie co ściągnie dla Ciebie te towary..... jak nie masz kaski albo chcesz przyoszczędzić to teba sie tym zająć samemu- na początku to będzie kiepsko wyglądało ale zawsze takie są początki.....zwłaszcza przey elektronice...cosik o tym wiem.... jak będziesz miał pytania to pisz na PW- coś tam się doradzi,podpowie....
Z doświadczenia wiem, że nie opłaca się ściągać małych partii towaru bo koszty przesyłki, przeładunku itd Cię zjedzą. Jeśli chcesz sam sprowadzać musisz się liczyć, że pierwsze zamówienie przy "dobrych wiatrach" wyjdziesz na zero. Jak chcesz wiedzieć coś więcej to pisz na pw.
Witam
Mam sklep internetowy. Jestem zainteresowany kupnem wszelkiego rodzaju towarów pochodzących z chin. Może to być drobny sprzęt komputerowy np. pendriv,y lub np. rowerki dziecięce. Kupię w dużych ilościach. Proszę o kontakt jeśli ktoś ma do tego dojście i chciałby podjąć współpracę.
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import z Chin": - Kontrola jakości towarów z Chin, import z Chin - Import z Chin Eksport do Chin - IMPORT Z CHIN - Import z chin - Import z Chin - CE
• Strona 1 z 1
|
|