|
Import z Chin z każdej branży - poszukujemy dystrybutorów |
Import z Chin z każdej branży - poszukujemy dystrybutorów
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Zajmujemy się importem z Chin wszelkich towarów, na które znajdzie się zapotrzebowanie. Wybór i asortyment jest przeogromny. Zainteresowanych prosimy o kontakt biuro(małpa)rcplanet(kropka)pl
Dziękujemy za zainteresowanie. Dostajemy od Państwa zapytania jednak w większości są one zbyt ogólnikowe aby umożliwić nam przesłanie zwięzłej odpowiedzi.
Przykład: "jestem zainteresowany sprzętem AGD / RTV, proszę o przesłanie oferty" Bardzo prosimy o konkretne sprecyzowanie produktów ponieważ nie wiem czy przykładowemu klientowi chodzi o telewizory, lodówki, radia, telefony, mikrofalówki, czajniki czy odkurzacze. Oraz czy zdaje sobie sprawę, że import ma sens tylko wtedy gdy bierzemy wielokrotność danego towaru/modelu. Najbardziej owocne są maile w stylu: "mam 30.000zł na inwestycję w towar oraz kanał zbytu na kołpaki do felg samochodowych. Jaki jest wybór i cena za sztukę/kpl przy ilości za tą kwotę?" albo "potrzebuję 500 pendrive'ów na nadruki firmowe dla agencji reklamowych. Jakie są modele i ceny za sztukę przy tej ilości". Przy tak konkretnym zapytaniu bardzo łatwo jest nam trafnie spełnić oczekiwania. Pokazujemy wtedy jaki asortyment jest do wyboru, sprawdzamy wiarygodność producenta, przedstawiamy kalkulację a na koniec podpisujemy umowę, że klient zobowiązuje na zakup towaru po odprawie w Polsce. Mimo wszystko staramy się podejść profesjonalnie do każdego zapytania. Pozostajemy otwarci na współpracę.
witam ogłoszenie nadal aktualne ?
Jak najbardziej aktualne
Importują Państwo również odzież ? Najbardziej interesowały by mnie t-shirty , bez żadnych wzorów.
Najlepiej jakby były wykonane z 100% bawełny oraz gramatura była większa od 200
Proszę o kontakt mailowy
witam
jako nowy, nie mogę wysyłać PW, proszę o maila pzdr
Witam
interesują mnie artykuły dla dzieci wózki dla dzieci spacerowe oraz wielofunkcyjne rowerki trzykołowe rowerki dwukołowe typ BMX na kole 12,14 oraz 16 calowym pojazdy na akumulator 6V i 12V leżaczki łóżeczka turystyczne maty edukacyjne zabawki, klocki etc poproszę o kontakt w celu ustalenia warunków współpracy pozdrawiam
Witam
Prowadzimy regularny import z Chin. Częste zamówienia ( możliwośc podpięcia się z zamówieniem pod nasz transport kontenerowy), wyszukiwanie fabryk , kontrola jakości bezpieczeństwo transakcji może być potwierdzone notarialnie. zapytania proszę kierować na biuro(malpa)dmt24(kropka)pl . Każda branża każdy towar, gwarantowana satysfakcja ze współpracy.
Witam
Poszukuje dobrego źródła dostaw chemii przemysłowej, chodzi mi to o substancję do produkcji środków ochrony roślin do naszego kraju. Jako nowy użytkownik nie mam możliwości wysyłać prywatnych korespondencji dlatego podaje e mail ma86ti małpa kropka wp kropka pl. Poproszę o kontakt w celu ustalenia warunków współpracy Pozdrawiam
Dziękujemy za zapytania oraz wciąż zapraszamy pozostałych do współpracy. Między innymi dostaje dostajemy zapytania o odzież z markowymi znaczkami. Podróbki to przestępstwo- nie zajmujemy się tym. Przestrzegam przed takim przedsięwzięciem, wykryty towar musi być zniszczony w obecności celnika na koszt importera.
Zapytania prosimy kierować mailowo na biuro(małpa)rcplanet(kropka)pl
Jeszcze raz. Nie zajmujemy się podróbkami !!
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import z Chin z każdej branży - poszukujemy dystrybutorów": - Poszukujemy proszków Persil i Ariel - w każdej ilości - Poszukujemy dystrybutorów - Poszukujemy dystrybutorów - POSZUKUJEMY DYSTRYBUTORÓW - POSZUKUJEMY DYSTRYBUTORÓW
• Strona 1 z 1
|
|