witam!!
czy import z niemiec proszkow do prania , kawy, slodyczy bylby oplacanly??
chcialem otworzyc stoisko na targu z takimi wlasnie artykulami znalazly by sie tam rowniez niemieckie przyprawy i srodki czesto uzywane w domu
co wy na to
|
Import z niemiec |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
witam!!
czy import z niemiec proszkow do prania , kawy, slodyczy bylby oplacanly?? chcialem otworzyc stoisko na targu z takimi wlasnie artykulami znalazly by sie tam rowniez niemieckie przyprawy i srodki czesto uzywane w domu co wy na to
A nie lepiej z Polski do Niemiec?
taka działalność jest opłacalna pod warunkiem ze mieszkasz blisko granicy lub masz inne sposoby na ograniczenie kosztów transportu. Druga sprawa to musisz mieć rynek zbyty. Przypuszczam, że bedziesz musiał sporo sprzedać zeby sie opłaciło. Musisz sam skalkulować koszty. Rynek jest juz dość solidnie zapełniony tym towarem. Mozesz sie również zastanowić nad kupnem tego towaru w Warszawie. Tam znajdziesz bezpośrednich importerów. Jeśłi chcesz sam jeździć to polecam markety. Jak coś to znam też hurtownikac w katowicach, który ma pełny asortyment
zalezy jak ma sie od tego cena w niemczech tego towaru do ceny w polsce... poszukaj na jakimś stocku ofert hurtowni np. http://www.opentrade.pl
Witam,
Jeżdże do niemiec 3 razy w tygodniu. Do niemiec lece zupełnie pusty Fiatem DUCATO MAXI. Wracam z towarem.Ale Również mam sporo miejsca wolnego.Sporo tzn. zaladowany nawet nie w polowie.Zainteresowanych wzuceniem czegoś na pake i importowaniem lub exportowaniem. Zainteresowanych posze o kontakt 0785541126
a konkretnie to skąd dokąd jedziesz? bo co mi to da jak jedziesz ze zgorzelca do gerlitza?
witam
mam dostep do chemii gospodarczej w niemczech oraz do niemal z kadej brany produktw w dobrej cenie Pozdrawiam Ps. Jak cos to na PW
Etam takimi pierdolami sie zajmujecie nie lepiej wziasc sie za gruby handel??
Na ktorym wyciaga sie 10 tys za kurs;D tylko trzeba biegle znac prawo i Niemiecki
a jaki towar oplaca sie sprowadzac z Niemiec???
poszukuje dostawcy chemii gospodarczej z niemiec w warszawie.
prosze o kontakt na: hanka_1947@o2.pl
Sylvo napisz mi na pv ,bo chciałabym sie ciecie cos popytac poz. Marzena a tak pozatym szukajcie tez kupców zagranica Czechy,Słowacja itp
Witam poszukuję kontaktu w Niemczech na chemię gospodarczą tj.proszki, płyny środki czystości. Ilości paletowe.
sylvo podaj do siebie kontakt
PW
do: marzenka zadnej odpowiedzi nie dostałem...
|
|