Mój wuja ma transita(dostawczy) i importuje słodycze do swoich sklepów (np kupi czekoladę ca 1,20zł już obliczone z EUR a sprzeda po 3,40zł)
wg mnie to jest dobra inwestycja
|
Import z Niemiec |
Import z Niemiec
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Szukam pomysłu na Biznes
Autor
Wiadomość
Mój wuja ma transita(dostawczy) i importuje słodycze do swoich sklepów (np kupi czekoladę ca 1,20zł już obliczone z EUR a sprzeda po 3,40zł)
wg mnie to jest dobra inwestycja
mamy pochwalić twojego wuja?????????
tak 3 razy.
Chodzi mi o to żeby inni też tak robili(jak by chcieli)
nie ten dział, cyrk jest gdzie indziej,
takie prostackie zajęcie to było 30 lat temu, nie ośmieszaj się
Cyrk to jest teraz w twoim pokoju jak ty tam jesteś! B oco jest bardziesz ponizającego i śmiesznego od ciebie???
Nie jakby chcieli tylko widocznie ma namiary na dobre i tanie hurtownie i ma w nich dobre ceny. To właśnie wszystko kwestia tego jakie warunki uda się wynegocjować. Jak sprowadza na polski rynek to musi też mieć jakieś badania SANEPID chyba bo każdy kraj ma inne przepisy dotyczące dozwolonych składników i dodatków.
dajecie się nabrać na głupie posty, co on ma i co ma jego wuja to takie imaginacje, tak samo jak sprzedaż czekolady po 3,40 , czekolada jest po 2,00 i to bądź jaka, a jak jest promocja to po 1,60 , może TIR-em to by się opłacało, ale busem, paranoja poza tym mały nie rozróżnia inwestycji od handlu,
Powtarzam- skończ szkołę chłopaku, a biznesem się zajmuj jak już będziesz pełnoletni! Szczerze mówiąc denerwują mnie posty małolatów którym się wydaje że wszystkie rozumy pozjadali. Jak tak dalej pójdzie, to forum przemieni się z forum biznesu na forum "marzących o biznesie za kilka lat jak skończę 18".
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import z Niemiec": - import z niemiec - import do niemiec - Import z niemiec - ??? - import z niemiec - Import z Niemiec
• Strona 1 z 1
|
|