Poszukuję dystrybutorów zabawek Fisher Price. Mogą być to dystrybutorzy w Polsce jak i za granicą. Jeżeli ktoś ma jakiś kontakt proszę pisać na priv ! Proszę o pomoc w tej sprawie.
Pozdrawiam
|
Import zabawek FISHER PRICE - strona 2 |
Import zabawek FISHER PRICE
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Poszukuję dystrybutorów zabawek Fisher Price. Mogą być to dystrybutorzy w Polsce jak i za granicą. Jeżeli ktoś ma jakiś kontakt proszę pisać na priv ! Proszę o pomoc w tej sprawie.
Pozdrawiam
Witam,
Jestem zainteresowany kupnem hurtowej ilości zabawek Fisher Price. Bardzo proszę o wiadomość na maila lub priv.
Witam!
Bardzo proszę o kontakt mailowy. Jestem zainteresowana zakupem zabawek fp.
Witam,
Jestem zainteresowany kupnem hurtowej ilości zabawek Fisher Price. Bardzo proszę o wiadomość na priv.
Ja również jestem zainteresowany, poproszę o ofertę na priv.
Witam. Proszę o ofertę na priv. Nie mogę wysłać wiadomości , gdyż jestem nowym użytkownikiem
Jeżeli to jeszcze aktualne proszę info na priv.
Witam, Jeżeli to jeszcze aktualne proszę info na priv. Pozdrawiam
Witam jestem zainteresowana sprzedażą art fisher price: leżaczki-bujaczki, maty oraz innymi artykułami dla dzieci.
proszę o kontakt! pozdrawiam,
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Import zabawek FISHER PRICE - strona 2": - POSZUKUJE ZABAWEK FISHER PRICE - Dystrybutorzy zabawek Fisher Price, Little Tikes -POSZUKUJE - szukam dostawców zabawek firmy fisher price, chicco itm. - Szykam dystrybutora zabawek Fisher Price - duże ilości - Szukam dostawców zabawek Fisher Price Vtech i podobnych.
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|