witam,
poszukuje osoby ktora posiada w sprzedazy hurtowe ilosci rajstop, ponczoch, podkolanówek itp. Interesuje mnie zwroty magazynowe, nadwyzki, mixy, pakowane bądz luzem w atrakcyjnych cenach.
|
Importer rajstop |
Importer rajstop
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Szukam dostawcy towaru
Autor
Wiadomość
witam,
poszukuje osoby ktora posiada w sprzedazy hurtowe ilosci rajstop, ponczoch, podkolanówek itp. Interesuje mnie zwroty magazynowe, nadwyzki, mixy, pakowane bądz luzem w atrakcyjnych cenach.
Zapomniałem jeszcze dodac iż interesuje mnie najniższa półka cenowa, oczywiscie w miare idąca w parze z jakościa oraz pełen asortyment tj stopki, podkolanówki, rajstopy, pończochy z mozliwie duża ilościa wzorów i grubości, chętnie zakupie zwroty magazynowe i stocki. Żeb y forum nie zaśmiecać nowym tematem dodam że równiez obuwie damskie, meskie, dzieciece, skarpety i bielizna - zwroty magazynowe , nadwyżki, zajęcia komornicze itp. Zaintresowanych prosze o kontakt
odezwij się na PW.
Mam świetny kontakt na micro.
ludzie zastanówcie się czego wy chcecie albo najniższej ceny albo dobrej jakości. nie ma czegoś takiego jak najniższa cena i super jakość
witam jesli chodzi o transport to polecam pana z lutomierska o nazwisku zdzierak on srednio raz w tygodniu jezdzi do wloch po towar
A jesli chodzi o mnie to zrobie sobie mala reklame.Jesli ktos z was ciagnie towar z wloch i jest on nie wykonczony to polecam nasza firme o nazwie EWAN. My je skladamy do kupy,czyli wszywamy kliny,koronke do kabaretki,czubkujemy,oraz jak trzeba wozimy do farbiarni,i wlasciwie wszystko co tylko z dziewiarstwem jest zwiazane.Pozdrowienia
posiadam możliwości ceny do uzgodnienia
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Importer rajstop": - co do rajstop - Sprzedaż rajstop - hurtownia rajstop - DOSTAWCA RAJSTOP - Producent rajstop
• Strona 1 z 1
|
|