|
Importowanie kart kwota do wydania 5 tys zł (początkowo) |
Importowanie kart kwota do wydania 5 tys zł (początkowo)
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Import/Eksport
Autor
Wiadomość
Od pewnego czasu interesuje mnie kupno czegos i sprezdaż na allegro. Co sie oplaca kupic ? moze byc hurtowo ? mam do zainwestowania około 5 tys zł. Myślałem nad kartami memory stick pro duo ? Co wy na to ? Gdzie mozna kupic hurtowo ? a moze lepiej zaimportować? Jaka kwota jest potrzebna aby to zrobic ? i dobrze na tym wyjść ? Jakbym na jednej karcie mial ponad 10 zł byłbym bardzo zadowolony. Chodzi o 1gb i 2 gb sony memory stick pro duo. Prosze o pomoc. Chcialbym wlozyc w to wiele sił i chcialbym to poważnie rozbudować. Myśle ze ktos pomoże początkującemu
Witam jesteś zainteresowany to napisz maila
ja mam kontakt do niemieckiego importera kart rożnych rodzaju ceny u niego to np SD 1GB Highspeed
3,35 EUR SD 4GB Highspeed9,69 EUR MicroSD 1GB Kingston (Blister)3,85 EUR MicroSD 2GB Kingston (Blister)7,49 EUR SDHC 8GB Class 2 9,15 EUR CF 2GB Extrememory 7,75 EUR CF 4GB Extrememory 11,95 EUR ram PC2-667 1024MB AEN CL5 Aeneon BLISTER 13,90EUR PC2-667 512MB KVR CL5 Valueram 8,90EUR USB FlashDrive 1GB Kingston 4,09 EUR Canon Ixus 70 Schwarz 156,00EUR Canon PowerShot A570 IS 148,00EUR wszystko nowe to jest niemiecka hurtownia ale w niej pracują Polacy kontakt normalnie po polsku wysyłają tanio kurierem do polski zapraszam na priv lub emal
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Importowanie kart kwota do wydania 5 tys zł (początkowo)": - importowanie? - Importowanie - czy moge? - Importowanie towarów na zamówienie klientów - Kwota dotacji z UP...czy to kwota netto ? - 40,000zł do wydania
• Strona 1 z 1
|
|