|
Importuje towar z UK NIP UE Fakturka - strona 2 |
Importuje towar z UK NIP UE Fakturka
Biznes Forum
‹ Ogłoszenia
‹ Biznes oferty
‹ Oferty Towar
Autor
Wiadomość
witam...prosze o przykladowa oferte co do oferowanych towarow...obojetnie jaka branża.Przykladowe ceny prosze przeslac na msw1erad@o2.pl
Witam prosze o calkowita oferte oraz mozliwosc importu prezerwatyw firmy Durex
dzidek03_66@o2.pl
Proszę o przykładowe ceny na kazz92@o2.pl. Jak chodzi o branże, to najbardziej odzież, ale chętnie zobaczę ceny innych produktów.
Witam!
Jestem zainteresowana odzieżą i sztuczna bizuterią. Proszę o oferte z cenami e-mail alex300@onet.pl
Proszę o ofertę telefonów : adrianek81@poczta.fm
Witam
Interesuje mnie min. odzież tych firm , które są w Pana ofercie oraz kilku innych firm . Proszę przesłać konkretne oferty, cennik i jakieś zdjęcia na mój e-mail karolgoral3@o2.pl PILNE PILNE PILNE.
Proszę o przesłanie oferty która Pan proponuje dotyczącą: telefonów,gier PS3 i nawigacji na e-mail: czyzu92@interia.pl.
Serdecznie Pozdrawiam
Witam interesuje mnie temat związany z PS 3 najchętniej gry , akcesoria ,
pozdrawiam czekam na odpowiedź. kontakt : prosze napisać na PW , lub meilowo kloniasty(małpa)o2 . pl
Proszę o ofertę
tek kont 502 741 608 Pozdrawiam
wolfen3@gmail.com telefony, gry, nawigacje. Pozdrawiam
Ak-shop@wp(kropka)pl Interesuje mnie cała oferta. Pozdrawiam
Witam ,
Mógłbys wrzucić jakis przykładowy cennik ?? Jaka jest minimalna wartosć zamówienia ?? W jaki sposób bedzie realizowana przesyłka ??
Proszę o przesłanie pełnej oferty artgroup@tlen.pl
Poproszę o ofertę gier na ps3, telefonów i odzieży na PW lub maila - aleksfob(małpa)gmail.com . Z góry dziękuję.
Sprawdź również podobne tematy:
- Importuje towar z Anglii
- IMPORTUJE towar z UE, mam EU NIP czy płace jakis podatek ? - Paragon ? Fakturka ? - Importuję z Chin, - Importuje z Japonii - IMPORTUJE KOLEKTORY SŁONECZNE - Importuje Odzież -Made in Italia - - Importuje części samochodowe - zapraszam do współpracy - Importuje odzież damską - szukam odbiorców! Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|