Mam pomysł ,może niektórzy go wysmieja ale prosze o opinie ...Jestem wstanie wziasc kredyt na 150 tys...i chcialbym je wydać w interes pod tytułem impreza na plaży!!!
Impreza miała by być zlokalizowana na jednych z plaż Trójmiasta po impreza Heineken Music Festiwal...
Zacznijmy od podstaw naglosnienie to 3 luksusowe samochody odpowiednio stuningowane wizualnie i medialnie , ogromnej mocy system muzyczny dajacy moc wystarczajacą do zorganizowania imprezy na plazy , teren bylby ogrodzony pewnego rodzaju płotem,z drewnianych belek na wysokość 2,5 m w środku samochody na rampach z muzyka, stoliki na piasku, kelnerzy, sztuczne palmy, i scena na której by grali tede , dj 600v czy inne osobistosci sceny muzycznej w stylu techno , hh ,rnb i pokrewne..(tylko polscy wykonawcy)
Impreza otoczona byłaby drewnianymi palami(2,5m), posiadała by brame wejściowa nad która zawieszony byłby telewizor lcd wielkośći 32 cale.Na ktorym był by przekaż na żywo z środka badż sceny ukazujace samochody (system nagłosnienia).
Wstep 100zł w cenie biletu 2 Piwa (małe)
Konkurs do wygrania xbox360
Prosiłbym o odpowiedzi na nastepujące:
1 Ile kosztuje wynajecie przykładowo 4 tys km kw na terenie jednej z plaż trójmiasta?
2 Ile wziołby Tede za wystep..:)
3 Sprawy reklamy w internecie np. onet.pl?gazety... newsweek badz inne...gdzie najlepiej sie reklamować i ile to kosztuje?
Co wy nato ja bym sobie pojechał na taka imprezke jest inna niż wszystkie
..:pozdrawiam:.i czekam na opinie .
Tekst pisałem w stanie nietrzezwym wiec nie odpowiadam za treść wiadomości :)