|
Inicjatywa mikro |
Inicjatywa mikro
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Hey co myślicie o takich instytucjach jak np.Inicjatywa Mikro lub Fundusz mikro?Jakie jest wasze zdanie na temat pozyczek od takich organizacji i czy ktos sie z tym zetknął?
Co mysle?? pozornie instytucja jak instytucja. Natomiast sprawa jest gorsza. Wziąłem kiedys pozyczke na start w inicjatywie w bielsku. Chciałem na dwa lata 12tys. wszystko było ok tylko ze na umowie na taka sama wysokosc rat widniał termn spłat 3 lata!!! o 12 rat za duzo co w skali roku daje 6 tys za duzo...ale mysle sobie ok moj blad ze nie spojrzalem dokladnie. ale spoznij sie z rata pare dni to cie komornikiem beda straszyc obdzwonia cała twoja rodzine ze nie splacasz kredytu i beda mowic ze do ciebie sie nie da dodzwonic chociaz dzwonisz ze sie spoznisz. na poczatku zapewnia cie ze wiedza jak jest w biznesie ze pieniadze sa w roznych terminach od klientow itd. ale to tylko sciema oni zadaja pieniedzy inaczej niz sie z nimi umawiasz. najgorszy bank jest od nich lepszy...a przynajmniej taka sytuacje zastalem w bielsku a Pani ktora była tak miła informowac moja rodzine mowiac ze sie do mnie nie moze dodzwonic to Anna S.-K. kazdy kto bedzie chciał wziac przez nia kredyt przypomni sobie inicjały i mam nadzieje ze sie powstrzyma od tego bledu. Pozdrawiam miło i goraca pania anne jeszcze dwa lata sie beda z nia uzerał...
jestem klientem Inicjatywy dobre pare lat, brałem tam kilka pożyczek , najpierw u Pana Tomasza potem u Pani Joanny-obie osoby rzetelne i kompetentne. Ostatnią pożyczkę brałem w 2010 roku, wiecie jak to w działalności kilka razy zdażyło mi się że nie zapłaciłem raty w terminie,ale jak zadzwoniłem ze się spóźnię kobieta ustalała ze mną termin wpłaty, naliczała(niemałe odestki!!!) ale wszystko grało. Ostatnio odebrałem telefon od "pana kierownika"-(spóźniłem się z rata-niestety siła wyższa)-cóż mogę powiedzieć -szkoda gadać-całkowity brak kultury osobistej, !!!!!!!!także zależy na kogo się trafi.............a co do kosztów kredytu.......są plusy i minusy ja rozwinąłem firmę która utrzymuje się na rynku ponad 6 lat.
Sprawdź również podobne tematy:
- STUDENCKA INICJATYWA INWESTYCYJNA SII ! pomysł dla studenta
- Fundusz MIKRO - Fundusz Mikro - Dotacje dla mikro lubuskie - Czepek z mikro dyskiem - Tworzenie i rozwój mikro -312 - Mikro działalnośc gospodarcza jaki zus? - Silniczki i mikro serwomechanizmy modelarskie. - Jaki program dla mikro-firmy ? Dobrze oceniasz ten temat? Poleć go znajomym!
|
|