|
Innowacja w Polsce, mam szansę na dofinansowanię? |
Innowacja w Polsce, mam szansę na dofinansowanię?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Dotacje Unijne, Dotacje z PUP
Autor
Wiadomość
Chciałbym otworzyć sklep w dużym centrum handlowym. Mój pomysł jest pierwszym w Polsce, czy to zwiększa moje szansę na dofinansowanie z Unii czy to nie ma żadnego znaczenia? Mam jeszcze poniżej 25 lat, a wiem że takie wnioski już mają dodatkowe plusy.
w moim mieście centrów handlowych jest kilka, a sklepów w nich co nie miara. gdzieś ty sie chłopie uchował, z białorusi przyjechałeś czy co z tą innowacją?
Czytanie ze zrozumieniem na poziomie szkoły podstawowej się kłania. Nie pisze że chcę otworzyć centrum handlowe, ani że kolejny sklep z ciuchami. Nie wiem jak tam u Ciebie na Białorusi z ciuchami ale u nas to jest już od dawna. Innowacja (mówi Ci to coś?) To taki sklep którego jeszcze nie ma w Polsce w żadnym centrum handlowym. Teraz rozumiesz ? Czy może spróbować przedstawić Ci to jeszcze bardziej dogłębnie?
[quote="Francis Innowacja (mówi Ci to coś?) To taki sklep którego jeszcze nie ma w Polsce w żadnym centrum handlowym. Teraz rozumiesz ? Czy może spróbować przedstawić Ci to jeszcze bardziej dogłębnie?[/quote]
teraz, tak, załapałem. sklep to innowacja przez duże C. ech... powodzenia
Myślę , że masz sporą szansę. Tylko podeprzyj ten pomysł jakoś swoim doświadczeniem zawodowym i wykształceniem ( o ile się da:;-)) W biznesplanie określ tez dobrze konkurencje (rozumiem, że będziesz podawał tylko tą "dalszą", skoro pomysł jest innowacyjny). Wiesz, chodzi o to by pokazać, że nie tylko masz pomysł, ale też wizje jak go zrealizować, że dobrze wybadałeś potrzeby rynku (patrz GUS, itp) konkurencje (dalszą lub bliską o ile istnieje) i kwestie finansowe.
Jacek Walewski 601096066
może i ma szanse, pytanie tylko na co?
na pewno nie na dotacje na innowacje, wystarczy sprawdzić jak definiowana "innowacja" w rozumieniu PO IG czy RPO. to, o czym o piszesz na pewno w tym nie pomoże, może jest pomocne do ubiegania się o 20 tys z PUP, ale niewiele ponadto. pozdrawiam
Sklep z Nutellą ?
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Innowacja w Polsce, mam szansę na dofinansowanię?": - golf- jakieś szanse w Polsce?? - Parapety...Innowacja-cdn. - INNOWACJA NA SKALĘ KRAJOWĄ! - Dobry Biznes = Innowacja. - Zapraszam do współpracy z 50 tys<innowacja
• Strona 1 z 1
|
|