Witam jeżeli ktoś interesuje się internetem ma wolną gotówkę i chciałby ją systematycznie pomnażac nie robiąc nic poza ulokowaniem środków finansowych jest realistą a nie bujającym w obłokach 14-latkiem z pseudo kasą to ta oferta jest dla Ciebie.
Jest obszar można powiedziec pozbawiony takiego portalu społecznościowego. Jest to jedna z najbogatszych gmin w Polsce no powiedzmy w pierwszej 30.
Posiadam pomysł znam rynek ludzi wydarzenia charakter tego obszaru jego możliwości możliwości przedsiębiorstw jak i małych jednoosobowych firm. Znam mieszkańców i ich potrzeby... i tak można by było pisac.
Istota biznesu to oczywiście zarabianie pieniędzy i tutaj na pewno wszyscy się zgodzimy ze sobą.
Nie obiecuje że z 1000 zł zrobie 1 milion w rok Kulczyk może z układami by dał radę
MOJA PROPOZYCJA :
Wspólnik inwestor wszedł by zemną w spółkę np. komandytowa lub inną
Zysk roczny na czysto to około 72 000 zł
Kapitał potrzebny minimalny ale pozwalający na stały rozwój to około 40 000 zł
Zakładając zysk miesięczny około 6000 zł oczywiście należy tą sumę podzielic przez 2 czyli mnie i wspólnika- 3000 zł zarobku miesięcznie dla każdej ze stron .
Inwestycja zwraca się całościowo po około 14 miesiącach
Sprawa ma się następująco:
Na daną chwilę jestem poważnie zaangażowany w inny projekt tak są ulokowane pieniądze a bardzo chciałbym wprowadzic ten projekt w życie zwłaszcza teraz kiedy nie ma żadnej konkurencji na tym polu.
Nie poszukuje jakiś pseudo biznesmenów! Każda inwestycja wymaga ryzyka szczególnie taka która ma dawac dobre wyniki przy zerowym udziale inwestora. Jeżeli znacie jakieś obligacje skarbu państwa które w 14 miesięcy przyniosą 100% zysku - bezpiecznie to możecie mnie również o tym poinformowac! Bo ja takowych nie znam.
Ryzykujesz masz nie ryzykujesz to tylko marzysz
Jeżeli nie znajdę odpowiedniej osoby sam za rok będę realizował ten projekt. Może wezmę kredyt kto wie.
Na dzień dzisiejszy jestem w stanie podzielic się z kimś sensownym w zamian za inwestowanie w projekt.
Średnio 15 tysięcy to marketing i reklama pozostała częsc była by ulokowana w sprzęcie także można się zabezpieczyc chociaż w połowie.
Zapraszam