|
Instruktor nauki jazdy |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Ogólnie o biznesie
Autor
Wiadomość
Witam ..... Interesuje mnie egzamina na instruktora nauki jazdy gdzie mozna taki egzamin odbyc i sie do niego przygotowac ................prosze o jakies info
Ja tez jestem zainteresowany... więc jak sie czegos dowiesz to daj znac... z tego co pamietam to trzeba bylo miec prawko conajmniej 3 lata i to chyba bylo jedyne kryterium... do podjęcia pracy w PZM ( oczywiście po szkoleniu u nich ).
Hahahahha!!! To jest laska z bloku mojej dziewczyny :-) Z reszta ta laske mozna obejrzec w niektorych gazetkach / filmach :D dla Panów :-)
Takie ma wzięcie dziewczyna?;>
Chlopaki ja chce sie czegos dowiedziec a nie na laski patrzec mieszkam w poznaniu moze ktos wie gdzie czeba sie zglosic i ile siana wiem
WORDy organizuja kursy oraz egzaminy na instruktorow <wojewodzkie osrodki ruchu drogowego>
wymagania to 3 letnie posiadanie prawa jazdy,bodajze nie wiecej niz 6 punktow karnych ale pewnosci mi brak odnosnie ego oraz brak spraw w sadzie grodzkim odnosnie przepisow u ruchu drogowym,przegranych spraw.szczegoly uzyskacie w wordach wlasciwych dla miejsc zamieszkania.Pozdrawiam
A to już nawet nie wiesz jak się wyszukiwarką posługiwać?
A siano to ja u dziadka zawsze widziałem :) a nie bynajmniej w kieszeni...
Mverick ten film to dosłownie AS, jakiś czas temu zdawałem prawko ale takich rzeczy nigdy nie widziałem, uśmiałem się do łez, nie wiem czy kiedykolwiek ona zda prawko.
U mnie w katowicach chyba bylo takie ogloszenie w gazecie pozatym zapytaj sie u instruktora jazdy w twoim miescie moze on bedzie wiedzial.A ja prawa jazdy nie mam boje sie isc moja znajoma niezdala 2 raz.Nieufan niektorym bo moze nieprzepuszczaja dla tego zeby zarobic mam nadzieje ze jak zdasz to bedziesz uczciwy wtedy zyskasz klientow pozdrawiam Marzena
Witam. Dziś byłem na spotkaniu organizacyjnym na instruktora nauki jazdy a za tydzien juz normalny kurs. Zobaczymy jak to bedzie. pozdrawiam
|
|