|
Interes na wsi czy sie opłaci? |
Interes na wsi czy sie opłaci?
• Strona 1 z 1
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
Koledzy pisze temat i odrazu bardzo prosze o potraktowanie tego tematu bardzo powaznie Mieszkam na wsi i mam budyki po byłym gospodarstwie Obecnie pracuje jako spawacz dojezdzajacy 20 km do miasta Chciałbym dowiedziec sie jak wyglada teraz produkcja ogodzen balustrad itp Chciałbym na pocztek zrobic cos takiego dla siebie w około mojego domu zrobic reklame a moze puzniej jak by dobrze poszło rozszerzyc interes na wieksza skale Posiadam mały migomacik duzo miejsca gdzie bym mogł robic takie ogrodzenia Problem w tym jest ze nie mam pojecia jak cos takiego sie robi ogladałem duzo ogrodzen na allegro i naprawde nie wiem czy sobie poradze bo wzorów jest bardzo duzo Bardzo prosze podac mi jak cos takiego sie robi strony linki itp czy sa potrzebne jakies szablony do tego Mam odłozone 20 tys co trzeba miec zeby robic takie rzeczy Wiem ze jak by mi wyszło to mam znajomych ktorzy chetnie u siebie by cos takiego chcieli wiec ze zbytem na poczatek bym nie miał problemów Puźniej moze tez pomyslał bym o dotacji na załozenie firmy Co o tym myslicie? Pozdrawiam
Napisz do mnie na gg: 5291026
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Interes na wsi czy sie opłaci?": - CZY SIĘ OPŁACI???? - Bar.... opłaci się - Czy to się opłaci?? - Piaskownia. Czy się opłaci? - Biznes który mi się opłaci!
• Strona 1 z 1
|
|