|
Interes przy PKS |
|
Strona główna forum
‹ Biznes
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
witam. mam okazje przejac punkt tuz przed dworcem PKS w jednym z wiekszych miast w Polsce. Powierzchnia lokalu to 25m, obecnie jest tam prowadzone jakies bistro i przejmujac ten lokal poprzedni wlasciciel zostawilby mi wszystkie urzadzenai ktore tam posiada ale szczerze powiem ze raczej estetyka tego lokalu odstrasza niz przyciaga. a punkt jest naprawde swietny poniewaz przepustowosc tego miejsca to tysiace osob dziennie. mam do was pytanie. mialbym ok 15tys zlotych na przystosowanie tego lokalu dla swoich potrzeb. uwazacie ze warto tam odremonotowac w fajny sposob to bistro czy moze otworzyc cos innego ?? jesli cos innego to co moglibyscie polecic ??
Witam,zanim w to wejdziesz uczyn najprostrze rzeczy,jesli mowisz ze jest zapuszczony jak wiele innych zreszta dworcow-poinformuj sie jakie sa plany do samego dworca,czy nei zostanie przebudowany remontowany itp.Czemu poprzedni wlasciciel pozbywa sie lokalu ktory ma taka ,,przepustowosc,, ?Poszukaj pulapek gdzies moga sie kryc...Co oferowac,hmm na niektorych dworcach widac rzad stoisk z ktorych kazdy oferuje dokladnie to samo czesto :-D.Jakos sie chyba trzymaja skoro robia cos tak oryginalnego inaczej :p.W kazdym razie-co oferujesz ma drugorzedne znaczenie szczegolnie w takim miejscu,wazne jak to robisz...
|
|