|
Internet radiowy - strona 2 |
Internet radiowy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Biznes Forum
‹ Biznes, Dotacje z UP i UE
‹ Pomysł na biznes
Autor
Wiadomość
jerry i dlatego chce pomoc facetowi od strony technicznej. Moze cos wyjdzie z wspolpracy, A wlasnymi doswiadczeniami warto sie podzielic z innymi i stworzyc projekt rentownej sieci. I nie czekac 5-7 lat...
jesli łacza bylyby tansze to napewno by sie opłaciło, u nas admin sieci z niedaleko 2 lata temu zakąłdał radiowe u nas w miescie sporo ludzi wzielo jakies 200do 250 osob, pierwszy rok ok smigał az miło 256kb mam za 32 zeta umowa na rok 300 zł instalacja teraz jest 150 internet działa jak działa, wiadomo co jakis czas wylacza siec bo modernizuje bo juz sie powoli zaczyna pierdzielic im to, 2 rok juz zaczynam z netem, admin był miłi i odbierał telefony dopoki net działał dobrze, obecnie działa dobrze oczywiscie on ma od TePsy lacze, niewiem ile płaci, kiedys jak jeszcze miałem okazje z nim pogadac to mowił ze duzych zysków nie ma na naszym miescie 1000zł-2000 zł
nazwy firmy nie podam bo cos jeszcze sie stanie;p gdyby w polsce łaczą były tansze, w innych krajach uni płacą grosze za MiB a nie jak my za KiB admin forum sieci tez zamknął bo nikt nie odwiedział a dziwi sie skoro tak net działa lipnie przez dluzszy okres czasu w lutym to niech sie nie dziwi ogólnie radiowe dobre bo tanie w polsce Pozdrawiam
Witam. zastanawiam się ostatnio nad tym, żeby otworzyć firmę, która udostępniałaby klientom internet radiowy. w związku z tym mam pytanie, czy w tych czasach nadal sie to opłaca?? jak myślicie?? na początek nie mysle o tym,zeby to bylo na wielką skalę, chciałbym, żeby starczyło na opłaty i zeby cos zostało na życie :) i czy lepiej uderzyć w miasto, takie ok 15 tys mieszkańców czy lepiej na wiekszej wiosce?
a może radio internetowe zamiast internet radiowy
To rzeczywiście to samo, jak widzę tu tych fachowców to się dziwię, że to forum jeszcze istnieje. Internet Radiowy w dobie szybkich kablówek i łącz komórkowych ma słaby zasięg. Może być oferowany tylko lokalnie i w niskich cenach (poniżej 50zł za przyzwoite prędkości) i wątpię że w dużych miastach tam gdzie było można już nie jest oferowany radiowy Internet.
zero poczucia humoru w tym narodzie. tak naprawdę to nawet ja wiem że radio internetowe do internetu radiowego ma się jak węgiel kamienny do kamienia węgielnego, oraz jak picie w szczawnicy do szczania w piwnicy ;)
:D Myślałem że chcemy pomagać :D
Przeczytaj również posty podobne do tematu "Internet radiowy - strona 2": - INTERNET RADIOWY W MAŁYM MIASTECZKU - Nadajnik Radiowy na komin - INTERNET - internet - 5 zł + Internet
• Strona 2 z 2 • 1, 2
|
|